Sport

2015.04.18. 10:10

Az áramszünet sem volt akadály

Nyíregyháza  - Mérget lehetett venni arra, hogy a bujtosi csarnokban nem éppen csúcsformát mutató, és elvérzett Jászberény otthon azon iparkodik majd, hogy tovább odázza a döntést. Mert a kés a hazaiak nyakán volt.

Nyíregyháza  - Mérget lehetett venni arra, hogy a bujtosi csarnokban nem éppen csúcsformát mutató, és elvérzett Jászberény otthon azon iparkodik majd, hogy tovább odázza a döntést. Mert a kés a hazaiak nyakán volt. Az 5-8. helyért rendelt, egyik fél két győzelméig tartó párharc második találkozója esély kínált a Fatum-Nyíregyháza női élvonalbeli röplabdacsapatának a gyors párharc lezárására.

A harmadik szettben áramszünet miatt negyedórára félbeszakadt a meccs, amely a késő esti órákban szabolcsi sikerrel zárult.

A nyíregyháziak így az ötödik helyért játszhatnak a folytatásban.

KM-KT


Röplabda: NB I., női, az 5-8. helyért

2. mérkőzés

Jászberény–Fatum-Nyíregyháza 1:3 (-22, 17, -22, -15)

Jászberény, 300 néző, v.: Halász E., Újházi M.

Nyíregyháza: Vén E., Andrejkovics, Ribeiro, Erdősné, Erdős Zs., Sikos P. Csere: Roma F. (liberó), Akimova. Edző: Kőhalmi Richárd.

Kőhalmi Richárd: – A meccsen volt minden, reklamálás, áramszünet, játékvezetői tévedések. Gratulálok a lányoknak, mert megérdemelten nyertek.

Az egyik fél két győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–0, a Fatum-Nyíregyháza javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!