Sport

2015.04.16. 18:17

Csak két eset lehetséges

Nyírmada, Kemecse - Hokk Béla szerint olyan hangulat uralkodott a pályán, hogy észnél kellett lenni.

Nyírmada, Kemecse - Hokk Béla szerint olyan hangulat uralkodott a pályán, hogy észnél kellett lenni.

A Nyírmada–Kemecse (2–1) megyei első osztályú meccsen volt minden, mi szem-szájnak ingere. A hazaiak – Fejes János kiállítása miatt – a 42. perctől emberhátrányban futballoztak, majd az utolsó pillanatokban a vendégek sem úszták meg piros nélkül az összecsapást – Lakatos Lászlót parancsolta le idő előtt a pályáról a játékvezető. A 87. percben még vesztésre álló házigazda 11-esből egyenlített, sőt, a duplázó Németh Attila a győztes gólt is bekotorta.

Még mindig téma a meccs

Hogy nem minden stimmelt az ominózus mérkőzésen, azt Szőke István, a Mada trénerének lefújás utáni nyilatkozata is tükrözte, a látogatók szakvezetője pedig jobbnak látta, ha hirtelen felindultságában inkább nem mond semmit. Azóta jó néhányat aludt a történtekre, így volt ideje megrágni az eseményeket. De a a sebek nem hegednek, még úgy sem, hogy a Kemecse legutóbb legyűrte a Tiszakanyárt (1–0).

– Megszenvedtünk a győzelemért a Kanyár ellen, ez kétségtelen, egyben a srácok bebizonyították, hogy tudnak küzdeni – zárta rövidre a beszámolót Hokk Béla, az éllovas Nyírmadával szemben tízpontos hátrányt felhalmozott, hatodik helyen tanyázó Kemecse edzője. – A madai mérkőzés viszont továbbra sem hagy nyugodni… El kell dönteni, hogy valaki alkalmatlan, vagy csak egyszerűen rosszindulatú. Ez a két eset lehetséges. Nyolcvanhét percig az történt, amit elképzeltünk, kapusunk gyakorlatilag el sem vetődött, hozzáteszem, egy jól játszó Nyírmada ellen. Az a bizonyos illető mindkét oldalt sújtotta ítéleteivel, egy ilyen rangadón pedig ez sorsdöntő hiba. Nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni senkit, de nem csak nekünk nem tetszett az úriember teljesítménye, a kívülállók is kritizálták. Ráadásul nem először jártunk így ezzel a sporival… Ott olyan hangulat uralkodott a pályán, hogy észnél kellett lenni. Minden erőfeszítésemre szükség volt annak érdekében, hogy játékosaimat rendben betereljem az öltözőbe. Nyilván ez is része a feladatomnak, de azért nem kellene ilyen helyzetbe hozni. Igazán eldönthetné az igazgatóság, hogy van-e így értelme egyáltalán lejátszani a meccseket… Mindenesetre megpróbáljuk összeszedni magunkat, és azért dolgozni, hogy legalább a dobogóra felkapaszkodjunk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!