Sport

2015.04.23. 17:31

Jótékonysági foci diszkósokkal

Nyíregyháza - A bevételt egy leukémiás kislány gyógykezelésére ajánlják fel.

Nyíregyháza - A bevételt egy leukémiás kislány gyógykezelésére ajánlják fel.Jótékonysági focimérkőzést rendeznek április 27-én 18 órától a Nyíregyházi Főiskola atlétikai csarnokában, aztán pedig vidám hangulatú parti lesz az Index Caféban. A rendezvény bevételét egy leukémiás kislány, Deme Zsófia gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők.

A focimérkőzésen a DJ-válogatott lép fel, amelynek a soraiban ott lesz többek között Bárány Attila, Dominique, DJ Junior, Whiteboy, Tomy Montana Candyman, Marchello, Kissinger. Az Index Caféban 20 órától sportrelikviákra lehet licitálni, a bevétel szintén Zsófia gyógyulását segíti. Akik nem tudnak részt venni az árverésen, de szeretnék Zsófikát támogatni, a következő számlaszámon megtehetik: 18203105-01437525-10010016.

KM

Az árverésre felajánlott tárgyak:

Valentino Rossi: két dedikált póló

Tomori Zsuzsi: dedikált válogatott mez

Miló Viki: Kick Box VB-kupa

Vasvári Sándor: az 1983-as londoni Európa Kupa porcelán emléktárgya

Kovács Ági: egy dedikált úszósapka

Bakosi Béla: az 1987-es hármasugrásért kapott aranyérem Szucsánszki Zita: egy válogatott mez dedikálva

Talmácsi Gábor: dedikált baseball sapka

PLER Bp. kézilabdacsapat: csapatmez, amit minden játékos dedikált

Magyar Úszó Szövetség: a 2014-es dohai világbajnokság hivatalos plakátja bekeretezve, minden magyar résztvevő dedikálásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!