Sport

2015.04.25. 19:27

Más-más úton jutottak el a sikerig

Kisvárda, Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 24. forduló: Három gól kellett a három ponthoz a szombati játéknapon.

Kisvárda, Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 24. forduló: Három gól kellett a három ponthoz a szombati játéknapon.

Nyírbátori FC–Kazincbarcikai SC 3–2 (2–1)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Lovas.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Ambrusz, Jeddi, Lipcsei M., Fabu M., Oláh D., Erdei Z. (Boros D., 70.), Ráti (Nagy D., 61.), Farkas M., Szilágyi K. (Sándor D., a szünetben), Pálvölgyi. Edző: Kovács János. Kazincbarcika: Miski – Kasza, Nagy P., Katona A., Czető (Montvai, 61.), Lakatos B., Kovács P., Dobos A. (Nyitrai, 72.), Illés G. (Szabó Á., 61.), Nehéz, Elek B. Edző: Gálhidi György.

Minden jó, ha a vége jó! Rosszul kezdett a hazai csapat, számos eladott labda és rossz helyezkedés miatt fölényben játszottak a vendégek, akik már a hetedik percben vezetéshez jutottak. A félidő közepén egy véleményes tizenegyes akár meg is pecsételhette volna a nyírbátori csapat sorsát, de a büntető kimaradt. És mint lenni szokott, a hibázó csapat került szorult helyzetbe, így a játékrész hajrájában egy parádés Pálvölgyi Balázs-gól és egy Fabu Márton-felhőfejes megváltoztatta a mérkőzés képét. A második játékrészben hatalmas küzdelem alakult ki, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, villantak a sárga lapok, és a találkozó hajrájában a kapufáról visszapattanó labda után Oláh Dávid passzolta be a nyírbátoriak győztes találatát.

Gól: Pálvölgyi (32.), Fabu M. (48.), Oláh D. (86.), illetve Nehéz (7. és 54.). Jó: Pálvölgyi (A mezőny legjobbja), Ambrusz, Fabu M., Farkas M., illetve Lakatos B., Kasza, Nehéz, Elek B., Tóth Sz. (Tudósító: Balla István)

Kovács János: – Jól szervezett, jó erőkből álló, masszív Kazincbarcikát sikerült remek csapatteljesítménnyel legyőznünk.

Gálhidi György: – Rendkívül csalódott vagyok. Az első félidőt gólokkal kellett volna nyernünk a helyzeteink alapján. Fokozatosan adtuk ki a kezünkből a kezdeményezést, melynek eredményeként csakis hazai győzelem születhetett.

Kisvárda Master Good–Felsőtárkány SC 3–1 (2–0)

Kisvárda, 800 néző, v.: Nazsa.

Kisvárda: Vasas G. – Szilvási Z., Kardos N., Kornutjak, Farkas M., Minczér, Fodor A., Nagy R., Erős G. (Lucas, 73.), Bouard Ramos (Menougong, 61.), Milovac (Müller Zs., 76.). Szakmai igazgató: Révész Attila. Felsőtárkány: Illyés D. – Debreceni D., Papp Sz., Tóth M., Bocsi, Kálmán R. (Dorkó, 30.), Kaszás N., Bartyik (Nyikes, 78.), Kerékgyártó, Kálmán J. (Bartos, 55.), Csóka R. Edző: Sütő Szilárd.

Támadólag lépett fel, és azonnal vezetést szerzett a Kisvárda, amely az első félidőben megnyugtató előnyre tett szert, miközben sorra hibázta el a helyzeteit. A második játékrészben visszavett a lendületből a házigazda, kicsit el is laposodott a mérkőzés. A végére még felpörögtek az események, és egy gólváltást követően alakult ki a végeredmény, amely a játék képe alapján teljesen reális.

Gól: Bouard Ramos (2.), Erős G. (32. és 73.), illetve Bartos (89.). Jó: Minczér, Erős G., Fodor A., Nagy R., illetve Debreceni D., Kaszás N., Bartyik.

Révész Attila: – Szervezett, szimpatikus csapat ellen időnként jó játékkal sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos azokat nagy hibaszázalékkal használtuk ki. Győzelmünk egy percig nem forgott veszélyben.

Sütő Szilárd: – Az első félidőben mindenben fölénk nőtt a hazai csapat, ráadásul hitehagyottan játszottunk. Szünet után felnőttünk a listavezetőhöz, amelynek győzelme így is megérdemelt.

További eredmények: Tiszaújváros–Gyöngyös 3–1, Putnok–Cigánd 3–1, Salgótarján–Veresegyház 1–1, Hajdúböszörmény–Jászberény 3–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!