Sport

2015.04.17. 10:11

Nem akarják otthagyni a fogukat

Nyíregyháza - Szakítana a TFSE elleni vesztes meccsek hagyományával a Nyíregyházi KS az amatőr női kosárlabda NB I-ben.

Nyíregyháza - Szakítana a TFSE elleni vesztes meccsek hagyományával a Nyíregyházi KS az amatőr női kosárlabda NB I-ben.

Nem is Nyíregyházi KS–Tatabányai KC mérkőzés lenne a Nyíregyházi KS–Tatabányai KC mérkőzés az amatőr női NB I-ben, ha nem lennének parázs jelenetek. A múlt heti hazai bajnoki azért odáig nem fajult, mint a tavalyi, persze Farkasinszki Orsolya, az NYKS játékosa ezt nem így gondolja, hiszen a múlt szombati mérkőzés hajrájában odaveszett a szemfoga. Azóta ideiglenes megoldással pótolták a hiányzó részt, így a felsőházi rájátszás újabb, TFSE elleni idegenbeli mérkőzésén pályára léphet – mint ahogy megtette azt fog nélkül a legutóbbi találkozó hajrájában is.

– Különösebb tétje már nincs a hátralévő mérkőzéseinknek, legfeljebb az, hogy az ötödik vagy a hatodik helyről indítjuk a helyosztót – mondta Farkasinszki Gyuláné a szombati idegenbeli fellépés előtt. – A TF ellen mindig kemény mérkőzéseket játszunk, jó lenne már egyszer nyerni is. Bízom benne, hogy a Tatabánya elleni siker kellő erőt ad ehhez a lányoknak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!