Sport

2015.04.23. 13:27

Sűrű versenyprogram, bő balkányi éremtermés

Dorog, Balkány - Sűrű programot bonyolítottak le a megyei utánpótlás birkózók.

Dorog, Balkány - Sűrű programot bonyolítottak le a megyei utánpótlás birkózók.

Az országos kötöttfogású diákolimpia viadalt rendeztek Dorogon, ahol a diák I-es korosztályban, a Cellspan Balkány SE, 85 kilogrammos súlycsoportban szőnyegre lépett reménysége, Halász Antal épphogy lecsúszott a dobogóról – az ötödik helyen végzett, A szintén balkányi, serdülő korú Gilányi Alex (38 kg) már tovább menetelt: a bronzmérkőzésen diadalmaskodva a dobogó harmadik fokára állhatott. Eközben a bulgáriai Szófiában az immár kadett válogatott kerettag, Pásztor Richárd (Cellspan Balkány SE) nemzetközi felkészítő viadalon mutatta meg magát és kötöttfogásban indulva a harmadik helyen végzett.

Mindeközben gyermek gálának adott otthont Eger. A hevesi városban Harangi Roland (gyernmek I., 20 kg), illetve Uri Sándor (diák II., 50 kg) egyaránt a legjobbnak bizonyult, míg Uri Sándor (gyermek I., 35 kg) az ezüstérmet szerezte meg. Mindhárman a Cellspan Balkány SE ifjú tehetségei.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!