Sport

2015.05.30. 20:19

A becsületéért játszott és nyert a Karász!

Vásárosnamény, Nyírkarász -  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 29. fordulójának szombati nyitányán egy mérkőzést játszottak.

Vásárosnamény, Nyírkarász -  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 29. fordulójának szombati nyitányán egy mérkőzést játszottak.Vásárosnamény–Nyírkarász 2–3 (1–1)

Gergelyiugornya, 200 néző, v.: Major O.

Vásárosnamény: Vass S. – Bicskó G., Mándi L., Deskó D., Sárközi Á. (Kormos Á.), Balogh T., Szabó K., Peregrin R., Benkő T., Balogh A., Bagi Z. Játékos-edző: Sós Sándor.

Nyírkarász: Borkó J. – Csuka Gy. (Tóth T.), Rákóczi L., Juhász L., Horváth J., Ujj Gy., Varga J., Jávor P. (Till J.), Zakor J., Kozma A., Liptai D. Edző: Dudás Zoltán.

Gól: Peregrin R., Benkő T., illetve Varga J., Rákóczi L. (11-esből), Kozma A. Kiállítva: Bicskó G. (90. percben). Ifi: 4–1.

Sós Sándor: – A végére teljesen elfogyunk... Nagyon fájdalmas az utolsó percben kikapni, igaz, mindhárom gól egyéni hibák következménye. Ehhez a játékhoz alázat, szeretet és tisztelet is kell!

Dudás Zoltán: – A becsületünkért játszottunk egy olyan Namény ellen, amely úgy második, hogy egyetlen meccset sem játszott hazai környezetben ebben a szezonban. Ezért minden egyes játékosomnak gratulálok, és azoknak a szurkolóinknak ajánljuk a győzelmet, aki elkísértek minket erre a rangadóra. A történtek a házassági évfordulót külön emlékezetessé teszik...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!