Sport

2015.05.09. 19:51

A lehetetlent is védte a baktai kapus

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 26. fordulójának szombati nyitányán négy mérkőzést rendeztek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 26. fordulójának szombati nyitányán négy mérkőzést rendeztek.

Nyírmada–Tiszavasvári 2–4 (0–2)

Nyírmada, 200 néző, v.: Csáki L.

Nyírmada: Kardos Z. – Mátyus Cs., Géczi I., Derceni B., Danku A., Bancsi G., Fejes J., Ohár R., Németh A., Nagy M., Dávid R. (Szikszai A.). Játékos-edző: Szőke István.

Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Daru I., Balogh N., Nagy D., Potornai M., Kóka R., Czifrák R. (Tudja D.), Dobos Z. (Gyurján R.), Kovács B., Lakatos B (Fazekas V.). Edző: Mirgai László.

Az eredmény nem felelt meg a játék képének: a hazaiak emberhátrányban is megnyerhették volna a mérkőzést, ha...

Gól: Derceni B., Németh A, illetve Tudja D., Nagy D., Potonai M., Fazekas V. Kiállítva: Fejes J. (43. perc). Ifi: 1–1.

Szőke István: – A vereség ellenére is dicséret illeti a csapatot, mivel a második félidőben mutatott teljesítmény alapján meg tudtuk volna fordítani a mérkőzést. ugyanakkor úgy érzem, 1–2-es állásnál véleményem szerint olyan 11-est nem ítéltek meg a javunkra, ami befolyásolta a végeredményt.

Mirgai László: – Magas színvonalú rangadón a játékvezetés méltó volt a tét nagyságához. Nagyon taktikus, fegyelmezett, odaadó, gólra törő játékkal úgy érzem, megérdemelten nyertük meg ezt a nagyon fontos mérkőzést. Most sajnálhatjuk igazán az otthon elhullajtott pontokat. De még nincs veszve semmi!

Tuzsér–Baktalórántháza 1–1 (0–1)

Tuzsér, 300 néző, v.: Veres J.

Tuzsér: Szőr I. – Lakatos T., Dolhai M., Markos J., Dallos L., Hriskevics, Iván A., Bagoly Z. (Gergely I.), Tott R., Setét R. (Soós T.), Dancs B. Játékos-edző: Dancs Béla.

Baktalórántháza: Tóth K. – Balogh Zs., Csordás G., Balogh G., Kozma J., Marics G. (Kun Cs.), Szabó R., Miskolczi L., Kántor F., Geda G. (Illés L.), Rakóczi Zs. Játékos-edző: Illés László.

Két támadásából egy gólt szerzett a Bakta, miközben a hazai csapat óriási energiákat mozgosított az egyenlítés érdekében. A vendégek kapusa ezen a meccsen a védhetetlent is kivédte!

Gól: Soós T., illetve Marics G. Ifi: 5–0. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Dancs Béla: – Adtunk az ellenfélnek negyvenöt perc előnyt. A második félidőben hiába futballoztunk le a Baktát, mindez csak egy pontra volt elég. Hozzáteszem, Tóth Krisztián élete meccsét védte, ha ő nincs, akkor nagyon megszórtuk volna a vendégeket.

Illés László: – Óriási iram, a megyei első osztályhoz képest kiemelkedő színvonal. Mindkét csapat három pontot érdemelt volna. Megjegyzem, akkor fejlődne a magyar futball, ha a bajnokság végkimenetelét nem a kettes számú asszisztens döntené el.

Kemecse–Szatmár Unió FC 0–2 (0–0)

Kemecse, 200 néző, v.: Vitkai.

Kemecse: Pintér L. – Szűcs F., Hokk Á., Majoros Á., Osváth S. (Gömze A.), Hokk B. (Szaffián Sz.), Orgován Gy., Simon D. (Csomány Ö.), Lukács B. (Iván Zs.), Ruska T., Lakatos L. Edző: Hokk Béla.

Szatmár Unió: Juhász S. – Gégény M., Bartha T., Doros M., Rigó A., Varga Z., Balogh P., Szatke M. (Kóczé G.), Veress L., Baksa Á. (Császár T.), Csáki R. (Sárközi D.). Edző: Siti Ferenc.

Az első félidőben elfogadható játékot nyújtott a Kemecse, de gól nélkül nem lehet meccset nyerni. A szünet után az öngólt követően már nem tudott felállni a házigazda a lelkesen és nagy akarással futballozó vendégekkel szemben.

Gól: Szűcs F. (öngól), Doros M. Kiállítva: Lakatos L. (86. perc). Ifi: 4–1. (Tudósító: Kondor Lajos)

Hokk Béla: – Gratulálok a Szatmár Uniónak.

Siti Ferenc: – Úgy gondolom, tökéletes mérkőzést játszottunk, sikerünk értékét növeli, hogy jó Kemecsét tudtunk legyőzni. Lehet gyártani az összeesküvés-elméleteket, de nem érdemes. A továbbiakban sok sikert a hazaiaknak.

Nagykálló–Cellspan-Balkány 1–4 (1–2)

Napkor, 60 néző, v.: Tordai.

Nagykálló: Luksa Z. – Simon I. (Rakaczki J.), Kóth Á., Málik J., Tóth Z., Papp M., Csernák I., Bencs Á., Plajos Z., Farkas L., Kerecsen J. Edző: Budaházi László.

Balkány: Kőrösi N. – Kerezsi K., Göncz B., Csonka Gy., Vass Z., Ferenczi F., Csizmarik Á., Vasas T., Bencsik A., Turbucz T., Szilágyi Z. Játékos-edző: Balogh József.

Nem kezdett rosszul a Nagykálló, korán vezetést szerzett, majd a szokásos védelmi hibák mellett a legnagyobb helyzeteket is kihagyta.

Gól: Farkas L., illetve Vasas T., Csonka Gy., Ferenczi F., Szilágyi Z. Kiállítva: Papp M. (71. perc). Ifi: 0–4.

Budaházi László: – Hétről hére tizenkét emberrel kell végig küzdeni a mérkőzéseket. Semmivel nem volt jobb tőlünk az ellenfél, még akkor sem, amikor emberhátrányba kerültünk, csak amíg ők berúgták a lehetőségeiket, addig mi a kapufát találtuk el, és a hatalmas helyzeteket is ki tudtunk hagyni. Gratulálok a Balkánynak a győzelemhez.

Balogh József: – Nagyon görcsösen, feszült hangulatban játszottuk végig a mérkőzést. Ennek következményeként ismét sok ziccert elrontottunk és saját magunknak tettük nehézzé a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!