Sport

2015.05.29. 10:26

A szakadék széléről is van visszaút!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 29. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hpét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 29. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hpét végén.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Marcsek Zoltán, a Gávavencsellő játékos-edzője.

Szombat

Vasmegyer (16.)–Napkor (14.): – A kiesés szempontjából döntő mérkőzés. Nagyon rossz pályán, nem jó formában lévő vendégek – vasmegyeri győzelem.

Nyírpazony (5.)–Rakamaz (2.): – Két jó csapat, a szervezettség most kevés lesz a lendületes Rakamaz ellen. (A mérkőzést Nyírteleken rendezik)

Vasárnap

GFSE Oros (15.)–Nyíribrony (11.): – A hazaiaknak az utolsó esély egyike, Lakatos Zsoltiék viszont jó formában vannak - döntetlen.

Terem (10.)–Encsencs (12.): – A Terem kihasználja a hazai pálya előnyét, de nem lesz könnyű dolga a rutinos vendégek ellen.

Ófehértó (13.)–Újfehértó (3.): – Jó, de egyben rapszodikus csapat az Ófehértó, ha a nagyon jó tavaszt produkáló Újfehértó rosszul áll a meccshez, meglepetés születhet.

Kótaj (6.)–Nyírvasvári (9.): – Két azonos képeslégű csapat csatájában az nyer, amelyik jobban koncentrál.

Apagy (4.)–Levelek (7.): – Amikor a hazaiak teljes csapattal játszanak, rutinból hozzák a meccseket, ha nincs az a bizonyos tapasztalt játékos, akkor bajban vannak... Döntetlen.

Gávavencsellő (8.)–Sényő-Carnifex (1.): – Nem most vagyunk a legjobb formában, sok tényezőnek kell úgy alakulni a bajnokcsapat ellen, hogy jó eredményt érjünk el. Nagyon szeretnénk szurkolóinknak örömet szerezni.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Sós Sándor, a Vásárosnamény edzője.

Szombat

Vásárosnamény (2.)–Nyírkarász (4.): – Igazi baráti rangadó, biztos nem lesz olyan negatív hangulat, mint a Mátészalka vagy a Gyulaháza elleni meccsen. Mindenképpen győzni kell.

Vasárnap

Fényeslitke (5.)–Nagydobos (9.): – A Dobos elvette tőlünk a bajnoki címet, de Litkén lehet, nem terem számára babér.

Pátroha (10.)–Újdombrád (13.): – A szakadék széléről is van visszaút! Gazdagék biztos nyernek otthon.

Kék (14.)–Őr (16.): – A szimpatikus vendégcsapat csak a tisztes helytállásban bízhat.

Vaja (8.)–Mátészalkai MTK (1.): – A vajai „várban” visszaadhatják nekünk a reményt...

Demecser (7.)–Pap (11.): – Akárhogy keresi a Pap a pontokat, Demecserben nem lel egyet sem.

Ajak (12.)–Tiszamenti SE (15.): – Szívem szerint kettes.

Gyulaháza (3.)–Záhony (6.): – Ha a Gyulaháza nem gyorsít a védelmén, a záhonyi gyors átroboghat rajta.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Görög Csaba, a Tarpa edzője.

Szombat

Vámosoroszi (3.)–Kölcse (16.): – Elnézést kérek a kölcseiektől, de akár mennek, akár nem – az Oroszi nyer.

Beregdaróc (15.)–Milota (14.): – Darócón még él a remény, de a Milota talán nyugodtabban játszhat. A hazai pálya előnye dönthet.

Nyírmeggyes (8.)–Nyírcsaholy (7.): – Mindkét csapat képes bárhol, bárki ellen nyerni és veszíteni is. Döntetlenre tippelek.

Nagyecsed (1.)–Tyukod (11.): – Egyetértek a mérk-vállaji edzőkolléga legutóbbi nyilatkozatával: most a Tyukod marad ki a körből.

Szatmárcseke (13.)–Mérk-Vállaj (9.): – A Mérk-Vállaj már nyaralhat, a Cseke azonban még „megfázhat” ebben a hűvös időben. Ettől függetlenül hazai győzelemre tippelek.

Tarpa (6.)–Csenger (2.): – Ezért meg fognak kövezni Tarpán, de úgy gondolom, a meccs esélyese a Csenger, hisz nem véletlenül áll a második helyen. Nálunk a jelszó: szerénység és egészséges önbizalom. Talán lehet belőle háromesély.

Vasárnap

Tunyogmatolcs (12.)–Túrricse (4.): – A matolcsi csapat otthon mindenkire veszélyes, a Ricsének viszont még komoly tervei vannak,. Döntetlent várok.

Tiszakóród (10.)–Tisztaberek (5.): – Mindegy ki, hol áll a tabellán, nagy harc várható. Békés döntetlen nem lesz, az biztos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!