Sport

2015.05.26. 08:36

Fekete világossá tette: a Gyulajjal számolni kell

Nyírgyulaj - Noha semmit nem érdemes elkiabálni, mindazonáltal nagy a valószínűsége annak, hogy az élvonalba jutásért kiírt futsal osztályozón a – hátralévő két mérkőzését hazai pályán játszó – Zalaegerszeg egyenes ágon kiharcolva lép feljebb.

Nyírgyulaj - Noha semmit nem érdemes elkiabálni, mindazonáltal nagy a valószínűsége annak, hogy az élvonalba jutásért kiírt futsal osztályozón a – hátralévő két mérkőzését hazai pályán játszó – Zalaegerszeg egyenes ágon kiharcolva lép feljebb. A második – újabb osztályozót érő – pozíció viszont még kiadó, éppen ezért a hétfő este rendezett Nyírgyulaj–Szeged összecsapás fokozott jelentőséggel bírt. Nos, a szabolcsiak tovább éltethetik a reményt, mivel a négy gólt szerzett Fekete Gábor vezérletével 5–3-ra nyertek, így akár még merészebb terveket is kovácsolhatnak...

KM-KT

Osztályozó az NB I-be jutásért, 4. forduló

Nyírgyulaj KSE–Szeged 5–3 (3–1)

Nyírbátor, 500 néző, v.: Szabó F., Csatári.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Siska G., Szentjobbi R., Kanál R., Berecz Zs. Csere: Oxi R., Czerula Zs., Fekete G., Titkó G., Tóth B., Sitku Á., Szép T. Játékos-edző: Berecz Zsolt.

Gól: Fekete G. 4, Tóth A. (öngól).

Az állás: 1. Zalaegerszeg 2 meccs/4 pont (7–4), 2. Nyírgyulaj 3/4 pont (10–10), 3. Szeged 3/3 pont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!