Sport

2015.05.13. 17:35

Fellebbez a Szpari

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus élvonalbeli labdarúgócsapatának honlapján az alábbi írást tették közzé a délutáni fejleményekkel kapcsolatban...

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus élvonalbeli labdarúgócsapatának honlapján az alábbi írást tették közzé a délutáni fejleményekkel kapcsolatban...

„ A Licencadó Bizottság első fokú döntése értelmében öt elsőosztályú csapat - Győri ETO, Pécsi MFC, Kecskemét, Nyíregyháza, Lombard Pápa - nem kapott engedélyt az induláshoz a következő szezonra. A Szpari egy öt évvel ezelőtti ügy miatt került a listára. Diego Balbinot, aki 2010-ben a csapat játékosa volt, feljelentette a FIFA-nál az együttest, mert tartozott neki a Nyíregyháza Spartacus. A klub jelenlegi tulajdonosa már rég átutalta a tartozás összegét, de az erről szóló igazolás még nem érkezett meg Brazíliából. A Szpari fellebez, és május 26-ig beszerzi a játékostól a szükséges papírt, mely bizonyítja, hogy valóban kifizette a klub az összeget. - Tesszük tovább a dolgunkat, holnap is tárgyalunk az utánpótlás ügyében az önkormányzattal, a csapat pedig készül a hétvégi meccsre - mondta Révész Bálint tulajdonos, aki biztos abban, hogy jövőre is NB-I-es lesz a csapat.”


A Győr, a Pécs, a Pápa, a Nyíregyháza és a Kecskemét labdarúgócsapata nem kapta meg az NB I-es induláshoz szükséges licencet. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy legkésőbb a 2017-18-as idényig 12 csapatosra csökkentik az első osztály létszámát. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!