Sport

2015.05.07. 16:50

Megpróbálják, ami teljes csapattal nem ment

Nyíregyháza - A Nyíregyházi KS bajnokságbeli utolsó hazai mérkőzését játssza az amatőr női kosárlabda NB I-ben, a tét az ötödik hely.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi KS bajnokságbeli utolsó hazai mérkőzését játssza az amatőr női kosárlabda NB I-ben, a tét az ötödik hely.

Végső fázisához érkezett a bajnokság, két mérkőzése maradt az amatőr női NB I-ben a Nyíregyházi KS-nek. A kosársulisok a hatodik helyen zárták a felsőházi rájátszást, de egyet még előreléphetnek, hiszen a kuparendszerű (oda-visszavágós) helyosztón az ötödik pozícióért lépnek pályára. Az ellenfél a Szeged KE, amelytől az alapszakaszban kétszer is kikapott az NYKS, így a Tisza-partiak azonos mérleggel, jobb egymás elleni eredménnyel előzték meg a nyíregyháziakat. A párharc első mérkőzését pénteken 18 órától játsszák a Szent Imre Gimnáziumban, a visszavágónak egyelőre még nincs időpontja...

A korábbi bajnokságokban rendre legyőzött Szeged ellen motivációnak megfelelő a visszavágás vágya, de mivel Páll Vivien, Takács Anna és Sándor Ivett sérülés miatt továbbra sem játszhat, ez nem lesz egyszerű feladat. Mindenesetre, ami nem ment teljes csapattal, azzal most foghíjasan is megpróbálkozik Farkasinszki Gyuláné együttese.​

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!