Sport

2015.05.23. 20:48

Nyíregyháza vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Miskolc, Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus FC vs. Diósgyőri VTK (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mátyus János és Vitelki Zoltán értékelte a látottakat.

Miskolc, Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus FC vs. Diósgyőri VTK (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mátyus János és Vitelki Zoltán értékelte a látottakat.

Mátyus János: Az első félidőben remekül játszottunk, el kellett volna döntenünk a mérkőzést, ám nem éreztük meg a vér szagát. Nem vagyunk még olyan jó csapat, be kell vallanom férfiasan, a szünet után fölénk kerekedett ellenfelünk, ezért csak annyi maradt, hogy gratuláljak nekik. Döntetlennél nyerni akartam, sajnos nem volt szerencsénk.

Vitelki Zoltán: Két ellentétes félidőt láttunk, az elsőben a hazaiak játszottak jobban, a szünetben rendeztük a sorokat, más felfogású csapat folytatta. A cseréknek döntő szerepe volt abban, hogy fordítani tudtunk, külön gratulálok az első élvonalbeli meccsén gólt szerző Boros Gabrielnek. Szintén elismerésem a jól játszó ellenfélnek, most nekünk jött ki jobban a lépés.


Nyíregyháza, 2015. május 23., szombat (MTI) - A Diósgyőr fordított és 2-1-re nyert a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján. tovább »


Miskolc, Nyíregyháza – A labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján a Nyíregyháza Spartacus a DVTK csapatát fogadta 18.30-tól. A mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!