Sport

2015.05.13. 19:26

Sikeresen mondták fel a leckét

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza az akarati tényezőknek köszönhetően szerezte meg az ötödik helyet a TF elleni párharcban.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza az akarati tényezőknek köszönhetően szerezte meg az ötödik helyet a TF elleni párharcban. Így kell egy bajnoki szezont befejezni. Csattanós végkifejlettel. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata 2–1-es összesítéssel múlta felül a TF-Budapestet az 5. helyért kiírt párharcban – mégpedig úgy, hogy a harmadik találkozón, idegenben brusztolta ki a győzelmet. Nem akármilyen, csaknem kereken kétórás mérkőzésen. Ráaádásul a 3:2-es sikert tűzoltó munka eredményeként csikarták ki a nyírségiek: alig két nappal a keddi meccs előtt Sikos Petra sérülés miatt kidőlt, ekképpen soha nem látott szerkezetben „ugrottak neki” a feladatnak. Igaz, ami igaz, jól mondták fel a leckét az idény utolsó összecsapásán. – Szép sikert arattunk, amire mindent lehet mondani csak azt nem, hogy egyszerű lett volna – értékelte a történteket Kőhalmi Richárd, az ötödik pozíciót megkaparintó Fatum-Nyíregyháza edzője. – Persze, már az előjelek arra utaltak, hogy a korábbinál is nehezebb dolgunk lesz. Ugyanakkor a mérkőzés során végig azt éreztem, hogy a lányokban megvan az a plusz töltet, motiváció, ami a győzelemhez szükséges, ezt nem láttam az ellenfél játékosainak szemében. Tagadhatatlan, hullámzó teljesítményt nyújtottunk, de mindig a legjobbkor tudtunk jó döntéseket hozni. Ahogy a meccs után nyilatkoztam, az akarati tényezők tették fel az i-re pontot. KM


Játsszon Agip üzemanyag-utalványért! A Kelet-Magyarország, a Retro Rádió és a Szabolcs Online közös játéka A csütörtöki mondatrész: "....a Váci Mihály Kulturális Központ teljes felújítása,...."


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!