Sport

2015.05.14. 12:34

Új név alatt rúgják majd a labdát

Nyíregyháza - Az Intersport a nyíregyházi városi kispályás bajnokság új támogatója.

Nyíregyháza - Az Intersport a nyíregyházi városi kispályás bajnokság új támogatója.

Ez bizony nem kispálya. Száznyolc csapat, három ezer igazolt játékos, egy év alatt a szabadtéri és terempontvadászatokkal együtt közel kétezer meccs. Ilyen mutatókkal bír a nyíregyházi városi kispályás bajnokság, amely új névadót kapott. Az erről szóló megállapodást csütörtökön írták alá az Intersport nyíregyházi áruházában.

- Több éve jó a kapcsolatunk az Intersport nyíregyházi üzletével. Ez is döntött abban, hogy a több jelentkező közül végül miért ő lett a névadó. Bízom benne, hogy mindkét fél számára gyümölcsöző lesz a kapcsolat mondta a megállapodást ratifikálók egyike, Sitku Ernő, a Nyíregyházi Sportcentrum élsportért felelős igazgatója volt.

- Az Intersport számára is fontos a társadalmi szerepvállalás, amibe a versenysport és a szabadidősport támogatása is beletartozik. Az elmúlt években a Nyíregyházi Sportcentrum több rendezvényén is megjelentünk, örömünkre szolgál, hogy a kispályás bajnokság népes mezőnyének támogatói lehetünk - közölte a házigazda és immáron névadó nevében Czakó Gyula, a nyíregyházi Intersport üzletvezetője.

Dajka László, a kispályás bizottság nevében szintén örömét és köszönetét fejezte ki a megállapodás létrejöttében, amellyel még jobb körülmények között rúghatják majd a bőrt a játékosok.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!