Sport

2015.05.02. 19:49

Villant a csatár, nyert a vendég

Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 25. forduló: A szombati játéknapon megyénk két csapata közül a Nyírbátor lépett pályára.

Nyírbátor - Labdarúgó NB III Keleti csoport, 25. forduló: A szombati játéknapon megyénk két csapata közül a Nyírbátor lépett pályára.

Hajdúböszörményi TE–Nyírbátori FC 0–1 (0–0)

Hajdúböszörmény, 100 néző, v.: Bereczki.

Hajdúböszörmény: Somogyi M. – Kerek (Fülöp G., 81.), Fülöp A., Simonka, Lovas M., Szathmári Zs., Szabó M. (Nagy T., 62.), Benke, Jeremiás, Kállai G., Bogdanovics. Edző: Fogarasi Zoltán. Nyírbátor: Tóth Sz. – Ambrusz, Fabu M., Oláh D., Erdei Z. (Sándor D., 85.), Ráti (Nagy D., 61.), Farkas M., Boros D., Szilágyi K. (Jeddi, a szünetben), Benkő B., Pálvölgyi. Edző: Kovács János.

Korrekt játékvezetés mellett egyenlő erők küzdelmét hozta a találkozó a felázott, csúszós böszörményi talajon. A kiesés rémétől fenyegetett vendéglátó a második félidőben felvállalta a kockázatot és sokat támadott, több gólszerzési lehetősége is volt, de Ambrusz Árpád parádés indításával Pálvölgyi Balázs kilépett, és a kifutó kapus mellett ellőve a labdát eldöntötte a három pont sorsát – a nyírbátoriak javára.

Gól: Pálvölgyi (77.). Jó: Fülöp A., Szathmári Zs., Lovas M., Jeremiás, illetve Tóth Sz., Ambrusz, Oláh D., Farkas M., Fabu M. (Tudósító: Balla István)

Fogarasi Zoltán: – Nehéz mit mondani egy olyan mérkőzés után, amelyet a helyzetek alapján agyonnyerhettünk volna. Így hát nem marad más hátra, mint gratulálni az ellenfélnek, amely egyetlen lehetőségét óriási kapushibával társulva használta ki. A Barcika elleni meccs után ez volt a második olyan találkozó, amelyet végig kézben tartottunk, mégis a szimpatikus vesztes szerepe jutott nekünk, ami már nagyon unalmas érzés.

Kovács János: – Küzdőképességből jelesre vizsgáztunk a tipikusan egygólos mérkőzésen, és egy remek egyéni villanás után mi szereztük meg a három pontot érő találatot.

A Veresegyház VSK–Kisvárda Master Good mérkőzést vasárnap rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!