Sport

2015.06.03. 10:08

Jobbik-sajtótájékoztató: Hol vannak ilyenkor a fideszes képviselők, akiknek a választók bizalmat szavaztak?

Nyíregyháza – Elkezdődött a Nyíregyházi Főiskola felszámolása? – vetette fel szerdai sajtótájékoztatóján Lengyel Máté, a Jobbik választókerületi elnöke, majd kifejtette: úgy tűnik, a Fidesz tovább halad a gyurcsányi úton, hiszen már 2008-ban elindult egy folyamat, aminek vélt vagy valós célja a Nyíregyházi Főiskola kivéreztetése.

Nyíregyháza – Elkezdődött a Nyíregyházi Főiskola felszámolása? – vetette fel szerdai sajtótájékoztatóján Lengyel Máté, a Jobbik választókerületi elnöke, majd kifejtette: úgy tűnik, a Fidesz tovább halad a gyurcsányi úton, hiszen már 2008-ban elindult egy folyamat, aminek vélt vagy valós célja a Nyíregyházi Főiskola kivéreztetése. – Amit Gyurcsány elkezdett, a Fidesz folytatja: a főiskola állami támogatása 60 százalékkal csökkent, több mint 10 alapszak és a karok is megszűntek, a folyamatos leépítés újabb állomása, áldozata az Apáczai gyakorlóiskola Klik-esítése. Mindez tovább növeli megyénk, városunk leszakadását az ország fejlettebb területeihez képest, ez ellen pedig – ahogy a Spartacus NB1-es szereplése érdekében is – a Fidesz megyei országgyűlési képviselői tehetnének a legtöbbet. Az Emmi Apáczaira vonatkozó döntése mellett az MLSZ elhibázott ítélethozatala is súlyos érvágás Nyíregyháza jövőjére nézve. Hol vannak ilyenkor a fideszes képviselők, akiknek a választók bizalmat szavaztak?

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!