Sport

2015.06.12. 09:02

Kettőzött erővel Nagyecseden

Nagyecsed - A következő idényben Opre Mihály és Ádámszki Róbert közösen irányítja az újonc csapatot.

Nagyecsed - A következő idényben Opre Mihály és Ádámszki Róbert közösen irányítja az újonc csapatot.

Egy esztendeje még siralomházhoz volt hasonlatosan a nagyecsedi öltöző. Elvégre a szatmári futballcsapat felettébb drámai módon zuhant ki a megyei első osztályból. A letargikus állapot csupán néhány napig tartott, az elöljárók gondoskodtak arról, hogy a gárda ne a megye kettőben porosodjon. Nos, ez olyannyira fenomenálisan sikerült, hogy az újonnan munkába állt edző, Opre Mihály vezényletével csont és pontveszteség nélkül nyert bajnokságot a Kelet-Magyarország-csoportban.

Imhol, tehát a nagy visszatérés, méghozzá némiképp más verzióban. A legutóbbi idényben negyvenkilenc gólt szerzett Ádámszki Róbert, mint az együttes ásza és egyik legrutinosabb tagja a játék mellett más feladatkört is kap...

– A vezetőség és a szakmai stáb megbeszélése során arra jutottunk, hogy Opre Mihály és Ádámszki Róbert közösen irányítja a csapatot a megyei első osztályban – jelentette be Fodor András, a nagyecsedi egyesület elnöke. – Így szó szerint kettőzött erővel tudunk felkészülni az igen nehéznek ígérkező bajnokságra. Ugyanakkor a játékoskeret megerősítését tervezzük, öt-hat minőségi labdarúgót szeretnénk igazolni, mert bár a jelenlegi társaságot is jónak ítéljük, nem akarjuk még egyszer átélni, amit egy éve, ezúttal szeretnénk az előkelőbb helyezésekért küzdeni. Afelkészülést július 2-án kezdjük , addig ildomos lenne a tizennyolc fős létszámnak összeállni. Biztató, hogy élvezzük Kovács Lajos polgármester úr és a a testülettel élvezi támogatását, ez is a jó szereplésre kötelez minket.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!