Sport

2015.06.11. 18:15

Kitti nem csak szorítóban, az iskolapadban is remekel

Nyíregyháza - Kovács Richárd sikerrel vette az első akadályt és már elődöntős.

Nyíregyháza - Kovács Richárd sikerrel vette az első akadályt és már elődöntős.

Mintegy 340 fiatal érdemelte ki idén a „Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója” díjat, s közülük 96-an szerdán a Földművelésügyi Minisztériumban vették át oklevelüket Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért és Simicskó István sportért felelős államtitkártól.

A szerdán kitüntetettek között volt Nagy Kitti, az Nyvsc-BigBoxing sportolója az Arany János Gimnázium végzős tanulója (osztályfőnöke Domokos Andrea, testnevelője Szűcs Csaba) aki egyedüli Nyíregyháziként és egyedüli ökölvívóként részesült ilyen elismerésben. Kittinek a jövőben is a sport és a tanulás lesz a két legfontosabb dolog amire koncentrál, hisze a cél Rió!

Maradva a nyíregyházi klubnál, Kovács Richárd győzelemmel mutatkozott be a romániai Tulcea városában a nemzetközi „Danube Belt” elnevezésű tornán. Ricsi román versenyzőt győzött le pontozással, így már biztosan érmes. A négy között horvát boxoló várja, a tét a döntőbe jutás.

MTI-KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!