Sport

2015.06.07. 12:17

Legyőzték a Fradi, az Újpest fiataljait

Nyíregyháza - A Bozsik Akadémia csapatai fontos győzelmeket arattak.

Nyíregyháza - A Bozsik Akadémia csapatai fontos győzelmeket arattak.Szombaton két patinás fővárosi fociklub fiataljai vendégeskedtek az örökösföldi gyepen és mindkét együttes vereséggel távozott. Az I. osztályú U 18-as bajnokság felső házában a Nagy Sándor irányította Bozsik Petruska Attila révén az első negyedóra előtt vezetéshez jutott. Öt perccel később ugyan egalizáltak a ferencvárosiak, ám az első félidő lefújása előtt öt perccel Ács Ádám beállította végeredményt, hiszen szünet után már nem esett gólt. A győzelemmel a Bozsik megelőzte a Fradit és a negyedik helyre ugrott.

Ezt követően jöttek az U 16-osaink, a szintén elsőosztály alsóházában. Jó félóra elteltével Elek Ádám előnyhöz juttatta a hazaiakat, ám hat perccel később egyenlített az Újpest. A második félidőben is nagy volt a küzdelem, ám Csabai Máté a hetvenedik percben eldöntötte a mérkőzést. Révész Csaba együttese a pécsiek mögött a tabella második helyén áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!