Sport

2015.06.24. 14:06

Móka, kacagás – no meg játék

Nyíregyháza - Negyedik alkalommal rendezik meg a Hübner strandröplabda gálát Nyíregyháza belvárosában.

Nyíregyháza - Negyedik alkalommal rendezik meg a Hübner strandröplabda gálát Nyíregyháza belvárosában.

Noha kissé cúgos körülmények között tartották a 4. Hübner strandröplabda gála sajtótájékoztatóját, a kissé hűvösen lengedező szellők senkit ne riasszon el az eseménytől. Annál is inkább, mivel a házigazdáknak eddig kifejezetten „mákjuk” volt az időjárással, rendre verőfényes napsütésben villanthatták meg habtestüket a résztvevők. A csütörtökön kezdődő négy napos megmozdulás kapcsán a névszponzor képviseletében Séber Erna, a sportág kiemelkedő egyénisége, Erdősné Balogh Erika, valamint Molnár Árpád főszervező szolgált részletekkel.

Nos, az újfent Nyíregyháza szívében kialakított pálya „felhúzása” harminchat munkaórát vett igénybe, amelyen harminckét, egyaránt négy fős csapat mutatja meg magát. A pénteken kezdődő, előreláthatólag szombat este befejeződő pénzdíjas torna legjobbja 100 000, a második 60 000, a harmadik helyezett együttes tagjai 40 000 forintot vághatnak zsebre. Az országban egyedülálló módon a belvárosban, látványos panoráma mellett villanthatnak a játékosok, miközben a nézők szórakoztatásáról lemezlovasok is gondoskodnak. A nyitány – hagyományos módon – az egyszerűen „Nyíregyháza válogatottjaként” beharangozott, több céget tömörítő csapatok küzdelme jelenti.

A betétprogramok között – gyaníthatóan – a helyi sportolók, klubok egymás ellen vívott csatája ígérkezik a leglátványosabbnak. Elvégre különösen pikáns lehet, amikor egy Tigers-futballista a kosárlabdázokból, netán a jégkorongozókból verbuvált különítményekkel szemben iparkodik domborítani. Alighanem lesz móka, kacagás...

Záróakkordként, vasárnap a hazai cégek versenyét tudják le.

KM-KT


A program

A 4. Hübner Beach Volleyball in the city menetrendje, NyíregyházaJúnius 25., csütörtök: pályaátadó mérkőzés: Nyíregyháza város csapata–Hübner-Kft, 18.30. Nyíregyháza válogatottja gálamérkőzés, 19.Péntek: Hübner amatőr strandröplabda verseny, 11. A városi sportklubok tornája, 20.

Szombat: Hübner amatőr strandröplabda verseny, 10. A nyíregyházi médiacsapatok tornája, 21.

Vasárnap: Hünner-H bajnokság, 9.30.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!