Sport

2015.06.04. 18:42

Öcsi bácsi is marad a Spartacusnál

Nyíregyháza - Az élet nem áll meg, a Nyíregyháza Spartacus vezérkara számára a legfontosabb feladat az, hogy összeálljon az a keret, amellyel nekivághatnak a következő bajnoki szezonnak.

Nyíregyháza - Az élet nem áll meg, a Nyíregyháza Spartacus vezérkara számára a legfontosabb feladat az, hogy összeálljon az a keret, amellyel nekivághatnak a következő bajnoki szezonnak. Miként arról már többször is beszámoltunk, az Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének döntése alapján az NB III-ba kapott besorolást a nyíregyházi együttes.

A szakmai stáb tagjai és a vezetők jó pár játékossal már beszéltek és csütörtökön újabb szóbeli megállapodások történtek. Így Pákolicz Dávid, Rezes László, Törtei Tamás és Vámos Márk után Ovszijenko Volodimir is úgy döntött, hogy marad a Spartacus kötelékében. A rutinos kapus mellett a kölcsönként Nyírbátorban szereplő Benkő Balázs és Fabu Márton visszatér Nyíregyházára. Pénteken újabb tárgyalások jönnek. A külföldiekkel, így Dato Dartsimeliával is egyeztetnek a vezetők, vele később, hiszen ő most a korosztályos grúz válogatottal készül.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!