Sport

2015.06.16. 09:16

Papírforma-győztes mögött meglepetésemberek

Apagy - Apagyon rendezték az NB-s bajnokságban szereplő megyei asztaliteniszezők top-12 A-bajnokságát.

Apagy - Apagyon rendezték az NB-s bajnokságban szereplő megyei asztaliteniszezők top-12 A-bajnokságát.

A nyírbátori Tóth Gábor magabiztos győzelmével zárult a megyei top-12 A-bajnoksága Apagyon. Igaz, hogy a jogosultak közül többen is hiányoztak, de a résztvevők így is színvonalas mérkőzéseket vívtak. Meglepetésekben most sem volt hiány, Nyikos Róbert, aki legyőzte a nap meglepetésemberét Molnár Dávidot, csak a kilencedik helyen végzett, míg a serdülőkorú nyírbátori Molnár több ötszettes csatát megnyerve még a második helyre is esélyes volt. Az apagyi Fodor Géza az NB-s top-12 B-verseny megnyerése után itt is a döntőig menetelt, de nagy csatában 3:1-re veszített az esélyesebb Tóth Gábor ellen.

Egyéni verseny

Az NB-s bajnokságban szereplő megyei játékosok top-12 A-bajnoksága, Apagy

Végeredmény: 1. Tóth Gábor (Nyírbátori ASE), 2. Fodor Géza (Útfestők-Apagy SE), 3. Fodor István (Apagy SE) és Molnár Dávid (Nyírbátori ASE), 5. ifj.Oszlánszki László (Apagy SE), 6. Szilágyi Zoltán (Vásárosnaményi SZSE), 7. Mágocsi Sándor (Vásárosnaményi SZSE), 8. Olekszandr Tuckanjuk (Vásárosnamény), 9. Nyikos Róbert (Apagy SE), 10. Vakály János (Apagy SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!