Sport

2015.06.09. 17:20

Szpari: a helyzet változatlan!

Nyíregyháza - A külföldi játékosokkal is tárgyalnak a szakmai vezetők.

Nyíregyháza - A külföldi játékosokkal is tárgyalnak a szakmai vezetők.Az MLSZ malmai lassan őrölnek. A Nyíregyházi Spartacus hivatalos, pecsétes levelet még nem kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségétől arról, hogy nem NB I-es. Ettől függetlenül a klubnál a legfontosabb feladatott a következő bajnoki év keretének kialakítása jelenti. A csapat NB III-as klublicenccel bír, így ilyen keretben gondolkodnak a vezetők. Kedden Brekk János szakmai igazgató és Mátyus János vezetőedző beszélt néhány játékossal, ám ezek egyelőre csak amolyan egyeztetések, szándékfelmérések.

Átnézik a szerződéseket

A végleges döntésekhez Révész Bálint tulajdonos áldása is szükséges, ráadásul alaposan át kell tanulmányozni a játékosok és a klub szerződéseit. Ezek függvénye az is, hogy a távozók miként és hol folytatják. Néhány focistát már elkönyveltek új klubbal, ám ezek még nem hivatalos információk.

A vezetés szeretné, ha már a hét végére meglenne a jövő együttese, bár ennek kilakatása nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolnák. Szerdán tehát folytatódnak a tárgyalások, remélhetőleg mihamarabb konkrétumokról számolhatunk be.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!