Sport

2015.07.10. 19:23

Egy kettő, három: ismét Csomára esküsznek

Kótaj - Kisebb-nagyobb megszakítással harmadik ciklusát kezdi el Csoma Dezső – Kótajban.

Kótaj - Kisebb-nagyobb megszakítással harmadik ciklusát kezdi el Csoma Dezső – Kótajban. A megyei másodosztály Rakamaz Takarék-csoportban érdekelt együttes a legutóbbi idényben – Czifra Krisztián irányításával – az ötödik helyen végzett, ennél a következő bajnoki évadban nyilván többre vágynak. Ebben segíthet a visszatérő edző, aki az előző időszakban a Mándok kispadján ült.

Ami azt illeti, az ismét munkába álló szakvezetőre vadonatúj együttes építése vár. A tavaszi keretből Guszti László, Karasz Gábor, Karasz László, Nagy Béla és Simon Kornél egészen biztosan távozik. Ugyanakkor három futballista érkezik Karcagról, valamennyien a Nyíregyházi Főiskolán folytatott tanulmányaiak mellett szerepelnek a kótaji legénységben. A Debreceni EAC-tól a Chris névre hallható színesbőrű középpályás igazol a Csoma-brigádhoz, Hangácsi Tamás pedig Angliából tért haza. A trénert két korábbi játékosa követte Mándokról: Aristid Die mellett Sallai Márkot is bevethető lesz az őszi menetelés során.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!