Sport

2015.07.29. 18:32

Ez már a finomhangolás Ibrányban

Ibrány - Az ibrányiak is módosítottak még a keret összetételén, miközben Kiss Tamás pályaedzőnek lépett elő.

Ibrány - Az ibrányiak is módosítottak még a keret összetételén, miközben Kiss Tamás pályaedzőnek lépett elő.

Ez már a finomhangolás. A zenekar pedig azt is tudja, mit akar játszani. Az ibrányiak az őszi turné során minél sikeresebben akarnak muzsikálni, ehhez igazították együttesük összetételét. Azaz köröltekintően jártak el.

Karmester Újfehértótól

A megyei első osztályú futballcsapat négy új szerzeménnyel készül az előadássorozatra – három érkezőt korábban megénekeltünk, időközben Kántor Tamás belépésével gyarapodott a létszám. Az újfehértói titán karmesterként, vagyis irányító középpályásként tehet arról, hogy egyet fújjon mindenki – a pályán. Ugyanakkor a tavasszal koncertező társulatból öten kiváltak.

Azt szintén megpendítettük már, hogy kik búcsúznak, hozzájuk csatlakozott a minap Deme Attila. Hogy hol folytatja a belső védő, még nem kristályosodott ki, az viszont biztos, a bajnoki nyitány mindjárt ütős lesz az előző idény végén az ötödik helyen letáborozott gárda számára. A Gerliczki-legénység a legutóbbi évad bronzérmesét, a Baktalórántházát fogadja, mindazonáltal van, aki éppen ezt kívánta…

Amiről senki nem beszélt

– Ez most nem az ígérgetések ideje – szögezte le Gerliczki Máté, az Ibrány edzője. – Tavaly kikiáltottak minket bajnokesélyesnek, amiről nálunk senki nem beszélt, és egyébként sem volt reális. Mint később bebizonyosodott, akadtak nálunk rutinosabb csapatok, amelyek előttünk végeztek a tabellán. Természetesen az ember szeretne minél előkelőbb helyet kivívni, de a futball már csak olyan, hogy semmire nincs garancia. A jó, eredményes szereplésre sem.

– Ezúttal az volt az álmom, hogy jó ellenféllel szemben kezdjünk, hát megkaptuk a Baktát… Ők minden tekintetben megfelelnek ennek a kitételnek. Annyit még hozzátennék, a stáb létszáma bővült, kérésemre Kiss Tamás pályaedzőként segít, emellett persze tovább futballozik. Azt kell mondjam, tökéletes választásnak bizonyult, nagyszerű munkát végez.

KM-KT

Az ibrányi játékoskeretben történt nyári változások

Távozott: Kovács Imre, Kiss Péter (mindkettő Tiszakanyár), Vattai Pál (Gávavencsellő), Pap Mihály (Kemecse), Deme Attila (?).

Érkezett: Balogh Gyula (Nagyecsed), Dajka László (Jászberény), Kántor Tamás (Újfehértó), Lukács Bence (Kemecse).

Ezek is érdekelhetik