Sport

2015.07.22. 09:17

M4, de nem metró

<em>Távol áll tőlem, hogy párhuzamot vonjak az annak idején Luca székeként épülgetett négyes metró és az M4 sportcsatorna között, mivel semmi közük egymáshoz</em>. Györke László jegyzete.

Távol áll tőlem, hogy párhuzamot vonjak az annak idején Luca székeként épülgetett négyes metró és az M4 sportcsatorna között, mivel semmi közük egymáshoz. Györke László jegyzete. Talán csak annyi, hogy míg a M4-es metróra sokat kellett várni, az M4-es sportcsatorna viszont már akkor bosszúságot okozott – legalábbis számomra –, mikor még nem is létezett.

Július elseje után ugyanis a szolgáltató eltüntette a Duna World csatornát, s egészen június 18-áig csak az M4 logóját láthattuk hűlt helyén. Szombaton aztán végre beindult a M4! Hurrá! Most már nézhetünk sportot ezerrel, amennyi belefér! De mit? És mennyit? Míg korábban a foci NB I hat, később öt meccsét láthatta az érdeklődő élőben, most be kell érnie hárommal. Igaz, csapat is kevesebb van az első osztályban. Azt remélték a döntéshozók, hogy így több lesz az éles meccs.

Hát, az első fordulóban legfeljebb az újonc Békéscsaba és a Loki között volt focinak nevezhető labdázgatás, azt meg eredetileg nem is közvetítette (volna) élőben az M4. Amit meg közvetített, annak nem láthattuk a hajráját. De az M4 műsora a teletexten is megér egy mondatot: még hétfőn a szombati volt a „mai”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!