Sport

2015.07.15. 19:57

Rajczi góllal debütált a Kisvárdába

Kisvárda, Nyírbátor, Ibrány - A tizenegyszeres válogatott csatár ott lehet az augusztus 1-i hazai bajnoki nyitányon.

Kisvárda, Nyírbátor, Ibrány - A tizenegyszeres válogatott csatár ott lehet az augusztus 1-i hazai bajnoki nyitányon.

Ha szerda, akkor edzőmeccs. A Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata ezúttal a Debreceni VSC vendégeként lépett pályára – az élvonalbeli ellenfél pallagi edzőközpontjában. Mivel a Loki csütörtökön az Európa-liga selejtezőjében, a lett Skonto Riga otthonában szerepel, az itthon maradt játékosokból összeállított vegyes együttessel szemben mérhette fel a szabolcsi stáb, hogy a felkészülés eme szakaszában milyen teljesítményre képes a jelentősen átalakított keret. Sőt, a Várda összetétele még a közeli napokban is változhat, miként egy újabb fejleményről is hírt adott a klub. A több NB I-es gárdában (Újpest, Kecskemét, Mezőkövesd, Kaposvár) megfordult, az angol Barnsley FC-t, majd az olasz másodosztályú Pisát erősítő csatár, Rajczi Péter a Várdában folytatja. A tizenegyszeres válogatott támadó az előző idényt a Kaposvárban töltötte és mindjárt góllal mutatkozott be. Idevágó információ továbbá, hogy a csapat augusztus 1-én, a Csákvár elleni hazai összecsapással kezdi a bajnoki szezont.

Mindeközben az NB III-ban érdekelt Nyírbátor a megyei első osztályú Ibránnyal találkozott.

Edzőmeccsek

Debreceni VSC vegyes–Kisvárda Master Good 3–3 (3–​1)

Kisvárda: Tarczy – Koronczi (Molnár), Hidi (Müller), Graszl, Hadaró, Minczér (Csilus), Lázár, Cseri (Koszta), Erős, Vári (Rajczi), Eszlátyi (Fodor).

Gól: Erős 2, Rajczi.

Ibrány–Nyírbátor 1–1(0–0)

Ibrány, 100 néző, v.: Tordai.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Esze (Lipcsei), Benkő, Gál R., Boros, Pálvölgyi (Bagi), Terdik (Baglyos), Szilágyi K. (Pálfi), Fabu, Ráti, Soós T.

Gól: Makay, illetve Ráti.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik