Sport

2015.07.16. 11:19

Vírus gyengíti a Szpari focistáit

Nyíregyháza - Miként arról beszámoltunk, megfogyatkozott az Abaújszántón edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus kerete.

Nyíregyháza - Miként arról beszámoltunk, megfogyatkozott az Abaújszántón edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus kerete.

Több fiatal focista is rosszullétre panaszkodott. Volt aki már a Tiszaújváros elleni meccs előtt jelezte, hogy nem tud pályára lépni, a második félidőben pedig előbb Kapacina Kevin, majd Vámos Márk is megszédült, hányingerük lett. A fiatalokat szerda este a csapatbusz hozta a nyíregyházi kórházban, a diagnózis szerint vírusos gyomorfertőzést kaptak. További rossz hír, hogy késő este, illetve csütörtökön reggel már Rezes László és Jagodics Bence is rosszul lett, majd Luis Ramos is kidőlt a sorból.

- Valószínűleg az egyik játékos betegen érkezett a táborba, és a többiek is megfertőződtek. Szerencsére gyors lefolyású a betegség, de legyengíti a labdarúgókat, ezért már tegnap este infúziót kaptak. Ma így módosított az edzésterven a szakmai stáb, és csak egy tréninget tartanak, délután pedig eldől, pályára léphetünk-e szombaton Balmazújvárosban. Ha nem lesz újabb beteg, akkor megfogyatkozva bár, de igen - nyilatkozta a klub honlapján Brekk János szakmai igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!