Sport

2015.08.03. 09:55

A szurkolók hitet tettek a csapat mellett

Nyíregyháza - Zoran Kosztics duplája és Ovszijenko Volodimir bravúrjai is kellettek az első Szpari-sikerhez.

Nyíregyháza - Zoran Kosztics duplája és Ovszijenko Volodimir bravúrjai is kellettek az első Szpari-sikerhez.

A baj, vagyis a kizárás alaposan összekovácsolta a csapatot és a szurkolókat: a meccsekre visszatérő, egyúttal huszadik születésnapját ünneplő, Békéscsabáról is erősítést kapó ultracsoport vezetésével remek hangulat uralkodott a lelátón a Nyíregyháza Spartacus vasárnapi NB III-as bajnokiján.

A 2700 szurkoló kiszolgálása az első félidő végéig váratott magára, akkor Zoran Kosztics tizenegyesből szerezte meg első bajnoki gólját nyíregyházi színekben, amit parádés egyéni alakítás után szünet után követett a második is.

Így aztán a szerb játékos duplázott, holott Pölöskey Péter egymaga fejelhetett volna négy gólt. Az is igaz, Ovszijenko Volodimir bravúrjai kellettek ahhoz, hogy a Szpari kapott gól és különösebb baj nélkül hozza le a 36 év utáni első NB III-as mérkőzését.

A „visszatérés” emlékezetes: megvan az első három pont, a közönség szimpátiatüntetéssel egybekötve ünnepelte meg a győzelmet.

KM-BT


Lejátszotta a kizárás utáni első NB III-as mérkőzését a Nyíregyháza Spartacus futballcsapata, a vasárnap kora esti fellépésen a Szpari Zoran Kosztics duplájával 2–0-ra nyert a DVSC II-DEAC ellen. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!