Sport

2015.08.14. 12:16

Edú nem volt részese a Balbinot-ügynek

Nyíregyháza - Csak gesztust gyakorolt a Nyíregyházára érkező korábbi brazil világbajnok, amikor Szpari-mezzel pózolt.

Nyíregyháza - Csak gesztust gyakorolt a Nyíregyházára érkező korábbi brazil világbajnok, amikor Szpari-mezzel pózolt.

A lényeg nem változott: a brazil válogatottal 1970-ben világbajnoki címet szerzett futballista, Edú a jövő hónap elején Nyíregyházára látogat, és ő végzi el a szeptember 5-én, 19 órakor kezdődő Nyíregyháza Spartacus–Ceglédi VSE NB III-as mérkőzés kezdőrúgását.

A korábbi fuballista ügyeit intéző menedzser, a magyar származású Joe Borbely, a Brasil Masters All Star Team képviseletében azonban pontosítás céljával az alábbi közleménnyel fordult szerkesztőségünkhöz, illetve azon portálokhoz, amelyeken megjelent az alaphír.

Jonas Eduardo Americo „Edu” nagy kíváncsisággal és érdelődéssel néz elébe a történelmi jellegű reklámlátogatásának Nyíregyházán (szeptember 3-7.), ahová Révész Bálint, a helyi Spartacus FC tulajdonosábak meghívására érkezik. A brazil világsztár és világbajnok presztízslátogatása Révész úr és a sztár menedzserének közös jó kapcsolatának köszönhetően jött létre, Romwalter Sándor rocklegenda aktív közreműködésével. Joe Borbely már a közismert Diego Balbinot-ügy alatt is támogatását fejezte ki a Szpari tulajdonosának és gesztusként a tőle ajándékba kapott Szpari-mezzel pózolt Brazíliában, Edúval együtt, és ezt megjelentette a világhálón is. Edú személyesen viszont soha, semmilyen formában nem volt részese a Balbinot-ügynek és Révész Bálint, illetve Joe Borbely közös fotóját nem jelentette meg a világhálón. CSakis, mint kívülálló szemlélte az ügyet.”

Eddig az üzenet, várjuk szeretettel a korábbi világsztárt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!