Sport

2015.08.01. 12:41

Ketten távoztak, hárman érkeztek Apagyra

Apagy -  A megyei másod­osztályban szereplő apagyi futballcsapatnál Szegfű Mihály folytatja a munkát – az edzői poszton.

Apagy -  A megyei másod­osztályban szereplő apagyi futballcsapatnál Szegfű Mihály folytatja a munkát – az edzői poszton.A játékoskeret viszont változott: Szalka Norbert a Nyírpazony, míg Soós Dávid a Nyírtét kötelékében próbál minél jobb teljesítményt nyújtani a jövőben. A két távozó mellett három újonc érkezett. A nyírgyulaji Lakatos János, az ófehértói Marics Tibor, valamint a leveleki Kozma Béla szintén az apagyiak nyári szerzeményként lép színre az őszi menetelés során.

Jó hír lehet a legutóbbi bajnoki évadban a Rakamaz Takarék-csoport negyedik helyén végzett egyesület szurkolói számára, hogy marad Márton István. Az élvonalbeli múlttal rendelkező, felettébb rutinos labdarúgó nyilvánvalóan továbbra is nagy erőssége lesz a gárdának. Így a remény is adott az újabb eredményes produkcióra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!