Sport

2015.09.25. 11:11

A „digi-dugi” kézilabda ellen

Kisvárda - A kellemetlen stílusban játszó Nyíradony lesz a Kisvárdai KC SE szombat délutáni ellenfele a női kézilabda NB I B-ben.

Kisvárda - A kellemetlen stílusban játszó Nyíradony lesz a Kisvárdai KC SE szombat délutáni ellenfele a női kézilabda NB I B-ben.

Ha olyan egyszerű játék lenne a kézilabda, mint amennyire olykor a matematika, akkor le sem kellene játszani a szombatra (kezdés 16 órakor) kiírt Kisvárdai KC SE–Nyíradony NB I B-s női mérkőzést. A nyitó fordulóban az Orosháza 23–21-re nyert Nyíradonyban, a másodikban a Kisvárda Orosházán (33–26), ezek után nem lehet kérdéses a hazai győzelem.

– Hazai pályán szeretnénk meggyőző teljesítményt nyújtani, de elég kellemetlen, kétemberes játékot játszik a Nyíradonyban, amelyben Láng Emese és a külföldet is megjárt Sütő Edina a két kulcsember, ők szerzik a gólok jelentős részét – mondta Rácz Sándor, a várdaiak edzője. – Amolyan „digi-dugi” kézilabdával találkozunk majd, hiszen rendre őket keresik a társak a labdával. Jó lenne kiegyenlített teljesítményt nyújtani, de a legfontosabb, hogy megszülessen az első hazai győzelmünk.

Szabó Valéria első fordulóban elszenvedett sérülése óta folyamatosan keresi második számú kapusát a kisvárdai csapat, a helyzet még nem rendeződött, de már közel a megoldás.

KM-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!