Sport

2015.09.12. 20:22

Bátor: soha rosszabb nyitányt!

Nyírbátor - Győzelemmel kezdte meg bajnoki szereplését az NB I B-ben újonc nyírbátori kézilabdacsapat.

Nyírbátor - Győzelemmel kezdte meg bajnoki szereplését az NB I B-ben újonc nyírbátori kézilabdacsapat.

Így kell ezt csinálni! Győzelemmel mutatkozott be a férfi kézilabda NB I B-ben a Nyírbátor. Az újonc együttes hazai pályán, nagy csatában gyűrte le az előző bajnoki évadban negyedik helyen végzett Mizse KC-t. Vagyis, a szabolcsiak mindenképp bravúrosnak mondható kezdést produkáltak – felettébb izgalmas, fordulatos összecsapáson.

Hol az egyik, hol a másik gárda vezetett, mígnem a második félidőben két góllal is meglépett a Váczi-legénység (ezen a meccsen ez már tetemes különbségnek számított...), de a látogató innen is visszaküzdötte magát. Sőt, hat minutummal a befejezés előtt a lajosmizsei csapat szerzett előnyt, a kiélezett – kiállíttásokkal „színesített” – hajrában azonban a Bátor kevesebbet hibázott, ami döntőnek bizonyult. Az utolsó öt percben már csak a házigazda talált a kapuba, kicsikarva a roppant értékes sikert.

Kézilabda: NB I B., férfi

Nyírbátor–Mizse KC 25–24 (10–10)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Nagy F., Túróczy. Nyírbátor: Kőrizs I. – Fülöp G. 1, Csendes Á., Bíró Á. 2/1, Dobos B. 3, Molnár Z. 3, Vasas Gy. 2. Csere: Csébi D. 3, Kiss I. 3, Szabó Cs., Csonka P., Erdős Z. 3, Kovács Á. 5. Edző: Váczi Sándor. Kiállítások: 8, illetve 10 perc. Hétméteresek: 3/1, illetve 2/1. Junior:

Váczi Sándor: – Szoknunk kell még az NB I B. légkörét, de voltak már olyan momentumok, ami biztató a folytatásra nézve.

Ezek is érdekelhetik