Sport

2015.09.24. 19:33

Bejött Mátyus mester váratlan húzása

Nyíregyháza - Mohamadou Abdouraman duplájával nagy szerepet vállalt a váciak biztos legyőzésében.

Nyíregyháza - Mohamadou Abdouraman duplájával nagy szerepet vállalt a váciak biztos legyőzésében.

A Szpari vezetői nem titkolják, hogy a bajnokság megnyerése mellett a kupát is komolyan veszik és minél tovább szeretnének menetelni. A második akadályt szerdán a Vác jelentette, mint ismert, az NB II-es csapaton simán, 4-0-ás győzelemmel lépett túl a Szpari.

- Összességében teljesen elégedett vagyok a mérkőzésen látottakkal, az első félidőben már eldöntöttük a továbbjutást, a szünet utáni játékunkat már ennek tükrében kell nézni. Végig kontrolláltuk a mérkőzést és magabiztosan nyertünk. Megyünk tovább és remélem minél tovább – vélekedett a szerdai találkozóról Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A mérkőzést megtekintő szurkolók nagyot nézek, amikor Mohamadou Abdouramant a támadósorban látták. Végül bejött Mátyus mester húzása, hiszen a középpályás rövid időn belül duplázott, így nagy szerepe volt a biztos győzelemben.

- Pölöskey Péterre rendre fokozottan figyelnek az ellenfél védői. Ezt a figyelmet akartam megosztani azzal, hogy Abdu elől játszott. Bíztam benne, hogy oldalról sok labda érkezik majd a váci kapu elé és ez eredményhez vezet. Így történt és Abdu két gólt is szerzett. Elégedettek vagyunk, de már előre nézünk, hiszen szombaton újabb bajnoki jön,és Tállyán is nyerni akarunk. - így Mátyus János.

KM-ML


Nyíregyháza – A Vác ellen már az első félidőben eldőlt a továbbjutás kérdése. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!