Sport

2015.09.25. 16:30

Farkasfalka vagy nyuszi család

<p style="text-align: left;">Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 7. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 7. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Márton Péter, a Nyírpazony edzője.

Vasárnap. Terem (9.)–Rakamaz (1.): – A bajnokság egyik nagy esélyese a vendégcsapat. Lendületes, eredményes futballt játszanak, a kiváló teremi pályán sem fognak hibázni.

Gávavencsellő (12.)–Nyírvasvári (15.): – A gávavencsellői pálya igazi katlan az odalátogatók számára. A hazai szurkolók örülhetnek a végén.

Apagy (10.)–Kótaj (3.): – A Kótaj is bajnokesélyesnek számít, de az összeszokott Apagy nem fogja könnyen adni magát hazai pályán.

Kállósemjén (8.)–Újfehértó (5.): – Az újonc hazai csapat és a pálya megnehezíti a vendégek dolgát, de talán az Újfehértó lehet boldogabb a hármas sípszó végén.

Nyíribrony (11.)–Napkor (6.): – A Napkor folytathatja a jó sorozatát.

Cellspan-Balkány (2.)–Nagykálló (13.): – Más-más célért küzd a két csapat, és ez az eredményben is meg fog mutatkozni.

Encsencs (14.)–GFSE Oros (16.): – Két masszív csapat küzdelme, de a támadójáték miatt a mérlege talán a hazai csapat felé billen.

Nyírpazony (7.)–Levelek (4.): – A múlt héten lejátszott egymás elleni kupameccsből nem szabad nagy következtetéseket levonni. Minden meccs más, de egy célunk lehet csak: itthon tartani a három pontot.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Karasz Attila, a Záhony játékos-edzője.

Vasárnap. Vaja (6.)–Őr (12.): – A vendégek fejlődtek tavaly óta, de a hazaiak jó passzban vannak, így esélyesebbnek tartom őket.

Ramocsaháza (16.)–Kék (14.): – Nagy gödörbe kerültek a hazaiak, mivel rejtély számomra, ebből mikor tudnak kimászni, így vendégsikert várok.

Tiszamenti SE (13.)–Pátroha (5.): – Úgy tűnik, ebben az idényben a Pátroha meghatározó csapat lesz, ugyanakkor a hazaiak lelkesedése pontszerzést eredményhez.

Pap (8.)–Dombrád (3.): – Szurkolok Vedres Bécinek, de a nagy terveket dédelgető Dombrád esélyesebb.

Nagydobos (16.)–Nyírmada (1.): – Ebben a párosításban jelenleg nem tudok meglepetést elképzelni.

Demecser (9.)–Ajak (7.): – Csapatépítés terén a Demecser jóval előrébb jár, valószínűleg ezért be is söpri a három pontot.

Újdombrád (11.)–Fényeslitke (10.): – Mindkét csapattal játszottunk már, tudatos, jó játékra képesek, ma erre D-t húznék...

Záhony (4.)–Nyírkarász (1.): – Dudás Zolinak nagyon jó csapata van, de mi is az előkelő helyezésekért szeretnénk játszani, így aki kilátogat mérkőzésre, jól fog szórakozni.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője.

Szombat. Nyírmeggyes (14.)–Milota (10.): – Mindkét gárda masszív, erős. Ami ezen a mérkőzésen döntő lesz a hazai pálya előnye mellett az, hogy melyik csapat lesz képes akaratát érvényesíteni. Úgy sejtem a hazaiak lesznek ebben jobbak. Egyes.

Szatmárcseke (11.)–Vásárosnamény (2.): – Szatmárcsekén nagyon nehéz jól játszani vendégként, de a Vásárosnamény az a csapat, amelyik képes erre. A remek játékosállomány, a szakmai munka és a focit övező hangulat mind a vendégek felé billenti a mérleg nyelvét. Már, ha nem veszik félvállról a pályán lévők... Mindkét település kedves a számomra, de a fentiek tükrében a naményiak hozzák el a három pontot.

Csenger (5.)–Nyírcsaholy (8.): – A csengeriek hazai pályán mindent meg fognak tenni azért,hogy a múlt heti vereséget feledtessék, ezért nagy nyomás alatt kell játszania majd a vendégeknek. Amit nem is fognak elbírni. Jobb csapat a Csenger jelenleg, a hazai győzelem biztosnak tűnik.

Kölcse (4.)–Tarpa (3.): – Ez a meccs az, amelyen bármilyen eredmény elképzelhető, hiszen két azonos képességű csapat csap össze. A Tarpa mellett szól, hogy összeszokottabbak, a Kölcse mellett meg a hazai pálya. Iksz.

Beregdaróc (13.)–Nábrád (9.): – Meglehetősen érdekes a helyzet, ugyanis jelenleg úgy állunk, hogy lényegében két csapatom van. Az egyik bátor, határozott és a szó abszolút jó értelmében vett agresszív farkasfalka, a másik félszeg, ötlettelen, gyáva nyuszi család. Még nem jöttem rá, melyik az a varázsszó, amelyikkel a farkasokat tudom előhozni, de már szakemberek dolgoznak az ügyön. A lényeg az, hogy ha a hozzáállásunk olyan lesz, ami minimum elvárható olyan emberektől, akik Beregdarócot képviselve lépnek pályára, akkor minden centiméterért iszonyat nagyot kell küzdenie a vendégeknek. Ha nem… Na, de ne is folytassuk, olyan lesz! Pláne, ha Hofi Géza szavait is megfogadják a fiúk: „A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik – megfullad.” Szóval… Egyes.

Vasárnap. Tunyogmatolcs (16.)–Tyukod (7.): – A hazaiak számára létfontosságú lenne a három pont megszerzése, hiszen finoman szólva nem kezdték túl jól a bajnokságot. Ezen a meccsen kicsit kozmetikázhatnak a dolgon. Persze nem lesz egyszerű, mert a Tyukod igen lelkes kontracsapat, amelynek taktikája által nagyon szépen el lehet vérezni. Saját bőrünkön tapasztaltuk, ezért merek ilyen okos lenni.

Mérk-Vállaj (15.)–Tisztaberek (6.): – Igen harcos derbinek ígérkezik, biztosan „hangulatos” lesz. A mérki katlanban vendégként focizni nem tartozik a kellemes vasárnapi elfoglaltságok közé. Persze nem kell félteni a vendégeket sem. Szóval kemény lesz, de otthon marad a három pont.

Tiszakóród (12.)–Vámosoroszi (1.): – Szerintem a forduló egyik rangadója, annak ellenére, hogy a tabellán elfoglalt helyezések ezt nem tükrözik. A Vámosoroszi eddig hibátlan, de néhány meccsen már fel-felvillant a botlás esélye. A hazaiak, ha jól sáfárkodnak a lehetőségeikkel, nyerhetnek. De van egy olyan érzésem, kicsit túlpörgik majd a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!