Sport

2015.09.21. 10:59

Nem túl gyakori: két meccsen is döntetlen

Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB II-ben újonc Vásárosnamény és az NB III-ban első éves nyíregyházi férficsapat is egy pontot szerzett a hétvégi bajnokiján.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB II-ben újonc Vásárosnamény és az NB III-ban első éves nyíregyházi férficsapat is egy pontot szerzett a hétvégi bajnokiján.

NB II, férfi

Nyírmadai ISE–DVTK-Volán II 7–11

Szinte valamennyi párharc szoros összecsapásokat hozott, a nyírmadai csapat közelt járt a pontszerzéshez, a döntetlenre minimum rászolgált volna. Győztek: Pacuk P. 3, Paszternák 2, Nagy A., Szabó S. 1-1.

Balassagyarmati VSE–Nyírbátori ASE II 17–1

Ez volt az a mérkőzés, amit nagyon gyorsan el kell felejteniük a bátoriaknak, a következtetés viszont le kell vonni, mert a balszerencsés körülmények ellenére jobb eredményt várt volna el a szakosztályvezetés. Gy: Majoros M. 1.

Mezőtúri AFC–Vásárosnaményi SZSE 9–9

Kiegyenlített mérkőzésen végig fej fej mellett haladtak a csapatok, a naményiak a végén 9–7-es hazai vezetésről mentettek pontot. Gy.: Mágocsi 3, Sztoj, Szilágyi Z. 2-2, Tuckanjuk és a Mágocsi, Tuckanjuk páros 1-1.

NB III

Útfestők-Apagy SE III–Pataki ASC 17–1

A végeredménytől azért szorosabb volt a mérkőzés, a vendégcsapatnak még a döntőszettes meccsekkel sem volt szerencséje, így magabiztos apagyi győzelem született. Gy.: Fodor G., Zachár, Németh F. 4-4, Budai P. 3, a Zachár, Budai P. és a Fodor G., Szabados L. páros 1-1.

Debreceni ASE–Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza ASE 9–9

A hat döntő játszmás meccsből hármat-hármat nyertek a felek, emiatt is igazságosnak mondható a döntetlen, igaz, kis szerencsével bármelyik fél nyerhetett volna. Gy.: Németh T. 4, Joó Z. 3, Roskó, Zolcsák 1-1.

Tiszaújvárosi SC–Várda ASE 13–5

A papírforma érvényesült, az erősebb csapat győzött. Gy.: Márföldi 3, Újvári, Pokol P. 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!