Sport

2015.09.19. 21:40

Paprikás hajrá, újabb NYKC-győzelem

Nyíregyháza - A Nyíregyházi KC behúzta a három piros lapos balassagyarmati meccset.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi KC behúzta a három piros lapos balassagyarmati meccset.Az már jelent valamit, ha a jegyzőkönyvre várni kell. Nem is keveset. Ezt történt szombaton este Balassagyarmaton is a második vonalbeli férfi kézilabda mérkőzés után. Pedig a vendég nyíregyháziak számára remekül indult a meccs. A csapatok ki sem mondták, hogy éljen, éljen, máris 5-0-ra húztak a vendégek. Remekül működött a védekezés, ültek a támadások, végig vezetve négygólos előnnyel várták Vargáék a szünetet.

A második félidőre összekapták magukat a nógrádiak és a játékrész derekán egalizáltak (24-24). Ezt követően felváltva estek a gólok ám a véghajrát ismét iksszel (28-28) várták a csapatok. Szerencsére ekkor nem remegtek meg a vendégek és Varga László kilencedik góljával bebiztosították a győzelmet. A végén paprikás volt a hangulat, hiszen a vendégeknél Nagy Csaba és Peter Tumidalsky, a hazaiaknál pedig Munkácsi Máté öccse, Gábor kapott piros lapot. A lényegen persze ez már nem változtatott, második meccsét is behúzta az NYKC.

Balassagyarmat-NYKC 28-30 (12-16)

Balassagyarmat, 150 néző, v.: Felhő, Öcsi.

Nyíregyházi KC: Nagy L. - Munkácsi, Pánczél 3, Varga L. 9/1, Tumidalsky 1, Gubó 6, Tóth 2. Csere: Oláh, Andelic (kapusok), Nagy 5/3, Kurbely 1, Atsushi, Kaplonyi 3,Bécsi. Szakmai Igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítások: 14, illetve 20 perc.

Hétméteresek: 3/3, illetve 5/4. Junior: 20-38.

 

Ezek is érdekelhetik