Sport

2015.09.02. 18:13

Újabb segítség Helebrandt Máté olimpiai felkészüléséhez

Nyíregyháza - Egy meglévő meghosszabbítása és egy új szerződés segíti majd Helebrandt Mátét abban, hogy minél eredményesebben szerepeljen jövőre a riói olimpián.

Nyíregyháza - Egy meglévő meghosszabbítása és egy új szerződés segíti majd Helebrandt Mátét abban, hogy minél eredményesebben szerepeljen jövőre a riói olimpián. A Nyíregyházi Sportcentrum gyaloglóját négy éve segíti a Rakamaz és Vidéke Takarékszövetkezet, Krausz Róbert ügyvezetővel a meglévő kontraktust hosszabbították meg szerda délután. Az új támogató a Tréner Kft., amelynek vezetője, Horváth Péter írta alá a szerződést.

- Mátét gyerekkora óta ismerem így bizton mondhatom, hogy jó helyre került a támogatásunk - vélekedett Horváth Péter. - Eddig is gyümölcsöző volt az együttműködésünk, remélem, hogy még sokáig segíthetjük Mátét - így Krausz Róbert.

- Ugyan a gyaloglás egyéni sportág, ám igazi csapatmunka, hiszen mögöttem van az edzőm, a klubom, a város és a támogatók. No, meg a család. Köszönöm a segítségeket, remélem egy jó olimpiai eredménnyel tudom majd meghálálni- tudatta Helebrandt Máté.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!