Sport

2015.10.17. 16:37

Bakonyi bajnoki és nehéz erőpróbák előtt

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az élvonalbeli futsalbajnokság ötödik fordulójában Veszprémben lép színre a Nyírgyulaj.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az élvonalbeli futsalbajnokság ötödik fordulójában Veszprémben lép színre a Nyírgyulaj. A hétfő esti összecsapás nagy kérdése, a hosszú utazás után mire lesz képes a szabolcsi legénység a tabellán éppen előtte állomásozó, pillanatnyilag nyolcadik bakonyiak otthonában.

A hazaiak eleddig egy meccset nyertek, a látogatók pedig egyetlen pontot szereztek, vagyis a jelek szerint nincs nagy különbség a felek között, persze, az idegenbeli bravúrhoz így is felettébb nagyot kell domborítani a Lovas-gárdának.

Az NB II-ben érdekelt Csenger ugyancsak aznap (kezdés: 19 óra) fogadja a Berettyóújfalu II együttesét. A tabellán második szatmáriak saját katlanjukban még hibátlanok, mindazonáltal az ötödik hajdúságiak egyáltalán nem lebecsülendő ellenfelek.

Mindeközben a Nyíregyházi Ezüstcsikóra meglehetősen nehéz erőpróba vár: egyfelől Szeged nem a szomszédban van, ráadásul a házigazda a harmadik pozícióban székel – odahaza pedig két meccsen huszonegy gólt hintett, természetesen mindannyiszor győzött is.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!