Sport

2015.10.06. 11:28

Borsi tört borsot az orruk alá: Nyírgyulaj saját magát verte meg

Csenger, Nyírgyulaj, Nyíregyháza - Több, mint balszerencsés nyírgyulaji vereség – nyert a Csenger, vesztett a Nyíregyháza.

Csenger, Nyírgyulaj, Nyíregyháza - Több, mint balszerencsés nyírgyulaji vereség – nyert a Csenger, vesztett a Nyíregyháza.

A nyírgyulajiak átkozhatják a sorsot, mivel az élvonalbeli futsal bajnokság soros fordulójában kénytelenek voltak nélkülözni egyik frontemberüket, Berecz Zsoltot. A csatár porcműtéten esett át, így a társaknak kellett orvosolni a hiánya miatt fellépő problémát. Nos, az újonccsapatok csatájában talán éppen az a kis plusz hiányzott a Zalaegerszeg legyűréséhez, amit a minden hájjal megkent támadó bevetése eredményezhetett – volna. Olybá festett, a mindvégig kiegyenlített mérkőzés döntetlennel zárul: noha a szabolcsiak játékában a második félidőben jobban ,,benne volt a gól”, a kétperces emberhátárnyt hősiesen kivédekező vendégek harmincegy másodperccel a befejezés előtt Borsi Gergő jóvoltából borsot törtek az orruk alá. Nem először, mivel a Göcsej a nyári osztályozón is kibabrált a Gyulajjal, amely ezúttal is felettébb bosszantó vereséget szenvedett.

Mindeközben csak a szokásos dolgok történtek Csengerben. A saját otthonában rendre diadalmaskodó NB II-es szatmári együttes most sem ismert pardont: a szezon eddigi legjobb produkciójával előrukkolva biztosan kalapálta el az egyébként veszélyes ellenfélnek számító REAC-ot. Ugyanakkor a Nyíregyházi Ezüstcsikók vereséget szenvedtek Tápiószentmártonban – a tabellát makulátlan mérleggel vezető Kincsem Lovasparkkal szemben. A Csenger a harmadik, a riválisok többségéhet képest két mérkőzéssel kevesebbet játszó Ezüstcsikók a tizedik helyen tanyáznak.

Futsal

NB I., 4. forduló

Nyírgyulaj–Göcsej SK Zalaegerszeg 1–2 (1–1)

Nyírbátor, 300 néző, v.: Takács I., Erdélyi T.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Varga D., Angyalos A., Kovács I., Siska G. Csere: Végső Zs., Czerula Zs., Nagy B., Pénzes Á., Lovas N., Szabó D., Fekete G., Szép T., Kriston D. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Angyalos Á., illetve Horváth E., Borsi G. Kiállítva: Sámson Z. (Zalaegerszeg, 33. perc)

Lovas Norbert: – Saját magunkat vertük meg, Számtalan lehetőséget kidolgoztunk, de egy kivételével mindent kihagytuk. Gyakorolnunk kell, hogy húsz helyzetből többször brfelé pattanjon a labda...

További eredmények: Berettyóújfali–Dunaferr 4–4, Vasas–Haladás 2–3, Rubeola FC–Aramis SE 5–2.

A bajnokság állása:

1. Haladás 4 mérkőzés/9 pont, 2. Dunaferr 4/7, 3. Zalaegerszeg 3/6, 4. Berettyóújfalu 3/5, 5. Aramis 4/4, 6. Rába ETO 1/3, 7. Veszprém 2/3, 8. Rubeola 3/3, 9. Nyírgyulaj 3/1, 10. Vasas 3/1.

NB II., Keleti csoport 4. forduló

Csenger–REAC 6–2 (4–2)

Csenger, 500 néző, v.: Kujbus L., Katona B.

Csenger: Szabó J. –? Mándi L., Bodó R., Balogh P., Balogh Á. Csere: Geletey Z., Szilágyi L., Molnár R., Osváth S., Gaál K., Kovács Sz., Katona P., Csernyi R., Csatári Z. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Katona P. 2, Mándi L., Balogh P., Gaál K., Bodó R.

Kincsem Lovaspark–Nyíregyházi Ezüstcsikók 7–3 (4–0)

Tápiószentmárton, 80 néző, v.: Moldován I., Horváth M.

Ezüstcsikók: Imrő L. – Lakatos L., Horváth N., Pócsi B., Orgován Gy. Csere: Csömkei I., Barzó G., Lakatos P., Kovács E., Jakocska Cs. Edző: Kiss János.

Gól: Csökmei I., Lakaros P., Barzó G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!