Sport

2015.10.22. 10:47

Fradi-drukker fizeti ki az ecsediek büntetését

Nagyecsed - Nem várt fordulat! Miután az MLSZ megbüntette a Nagyecsedet, megkereste az egyesületet egy fővárosi Fradi-drukker...

Nagyecsed - Nem várt fordulat! Miután az MLSZ megbüntette a Nagyecsedet, megkereste az egyesületet egy fővárosi Fradi-drukker...

Mint arról beszámoltunk a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Nagyecsed–Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzés közben tapasztalt, a hazai szurkolók másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőjének szidalmazásáért), nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, a rend nem megfelelő biztosításáért (a játékoskijáró folyosóján inzultálták az egyik vendégjátékost), a rendezők beazonosítására vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a Nagyecsedet.

Ez a hivatalos indoklás. A valóság pedig az, hogy az ecsedi drukkerek nem szidtak egyetlen ferencvárosi elöljárót sem. Ellenben az ellenőr a jelen lévő, meglehetősen népes Fradi-tábor tagjait (azokat, akik nem az előírásoknak megfelelően elkülönített, a regisztrált FTC szurkolóknak fenntartott helyen tartózkodtak...) ebben az esetben egy kalap alá vette a szatmári nézőkkel. Kissé faramuci helyzet, de ez a magyar futballvalóság...

A képre kattintva nyílik a galéria. | Fotó: Pusztai Sándor

– Tudomásul vettük a döntést, persze, nyilván nem örülünk neki – reagált röviden és tömören a fejleményekre Fodor András, a nagyecsedi egyesület elnöke.

Szerdán délben aztán újabb fordulat következett. Az egyesületet megkereste egy a fővárosban élő, egyébiránt szatmárcsekei kötődésű, Fradi-drukker vállalkozó, aki közölte: ő kifizeti a büntetést a Nagyecsed helyett!

KM-KT


Nagyecsed - Az MLSZ fegyelmi bizottsága a Nagyecsed–Ferencváros kupamérkőzéssel kapcsolatban pénzbírsággal büntette a Nagyecsedet. tovább »

Nagyecsed - Az embernek az az első gondolata, hogyha ott kinyújtaná kicsit a kezét, egy egészen kicsit, talán meg is érintené a felhőket. tovább »

Nagyecsed - Makó Róbertet nem is a tíz kapott gól bosszantja, sokkal inkább az, hogy a Nagyecsed túlzottan tisztelte a Fradit. tovább »

Nagyecsed – Futballünnep volt Nagyecseden: háromezer néző előtt tíz gólt szerzett a Ferencváros. Háromszáz Fradi-ultra zsúfolódott be az egyik kapu mögött kialakított „szektorban”, s a hajrában szép gesztust gyakoroltak, midőn felhangzott a kórus: „Nagyecsed”! tovább »

Nagyecsed – A Fradi az Fradi! Ez délután Nagyecseden is bizonyságot nyert, hiszen felbolydult a Kraszna-parti város, az Üllői útiak érkeztek a Magyar Kupa soros körében. tovább » 


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!