Sport

2015.10.27. 11:30

Illusztris vendégek előtt bizonyítottak az ifjak

Szentes - Nagyszabású eseménynek adott otthont Szentes városa: a II korcsoportos diákolimpiát rendezték meg az alföldi településen.

Szentes - Nagyszabású eseménynek adott otthont Szentes városa: a II korcsoportos diákolimpiát rendezték meg az alföldi településen. A verseny rangját jellemzi, hogy megtisztelte jelenlétével a Magyar Birkózó-szövetség elnöke, Németh Szilárd valamint az alelnök, Komáromi Tibor olimpiai ezüstérmes, háromszoros világbajnok, Európa-bajnok, illetve másik alelnök, Bacsa Péter olimpikon, nemzetközi bíró.

A több mint 70 egyesület 263 birkózója között megyénk három versenyzője lépett szőnyegre: a Nyírsport SE-t Nagy Levente, a Cellspan Balkány SE-t Uri Sándor, az ÁMK Bököny DSE-t Felföldi Szabolcs képviselte. Az erős és népes mezőnyben Nagy Levente a hatodik, Felföldi Szabolcs az ötödik, míg Uri Sándor szintén a pontszerző, ötödik helyen végzett saját súlycsoportjában.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!