Sport

2015.10.07. 11:22

Két komoly megmérettetés vár még Majoros Bencére

Nyírbátor - A korosztályos versenyektől lassacskán búcsúzó Majoros Bence az asztaliteniszezők top 10 bajnokságra hivatalos.

Nyírbátor - A korosztályos versenyektől lassacskán búcsúzó Majoros Bence az asztaliteniszezők top 10 bajnokságra hivatalos.

Két komoly megmérettetése van még az ifjúságiak mezőnyében Majoros Bencének: az egyik a jövő heti európai top 10 bajnokság, a másik pedig a novemberi világbajnokság. Közben a német harmadosztályú bajnokságban is érdekelt a nyírbátori nevelésű játékos, aki nemrégiben két hetet itthon töltött.

A jövő hét végén pedig a romániai Bodzavásárban (Buzau) lesz jelenése Majoros Bencének, aki az európai top 10 bajnokságon szerepel, azokkal a játékosokkal együtt, akikkel három, sőt a serdülő éveket is beleszámítva öt esztendőn át viaskodott. A mezőnyből a svéd Antona Källberg, a francia Alexandre Cassin és a nyári ifi Eb-n Bencét legyőző szlovén Darko Jorgic a múlt heti jekatyerinburgi felnőtt Európa-bajnokságon is képviselte hazája színeit, így a mezőny igen rangos, amelyben Majoros Bence a ranglista kilencedik helyezettjeként került be.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország október 8-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!