Sport

2015.10.24. 20:04

Kisvárdai KC SE: A végére teljesen megsemmisültek

Kisvárda - Hazai pályán veszítette el bajnoki veretlenségét a kisvárdai női kézilabdacsapat.

Kisvárda - Hazai pályán veszítette el bajnoki veretlenségét a kisvárdai női kézilabdacsapat.

Rendkívül megilletődötten kezdett a kisvárdai csapat az NB I B-s női bajnokság Keleti csoportbeli rangadóján, a vendég hajdúnánásiak szünetig úgy kerültek négygólos előnybe, hogy rettegett két gólzsákjukat még tartani is tudták a hazaiak. Aztán a második félidő elején a javulás jelei látszódtak a várdaiak játékán, de 13–16-nál megfagyott az eredmény. Miközben a hazaiakban Lavinia Puscas kapus tartotta a lelket, addig a mezőnyjátékosok több ziccert is hibáztak. A holtpontról a nánásiak mozdultak el, és a végére teljesen összekuszálódott játékvezetői tevékenység mellett szabályosan megsemmisült a várdai csapat a mezőny utolsó csapataként elveszítve a veretlenségét.

Kisvárdai KC SE–Hajdúnánás KS 15–27 (10–14)

Kisvárda, 200 néző, v.: Kovács M., Wenzel.

Kisvárda: Puscas – Vukoljevic 6, Lévai 4, Bízik, Tarjányi 2, Gidai, Héjjas 1. Csere: Komsa, Csibulenko 2, Tar H., Dudás G., Kránitz. Edző: Rácz Sándor. Kiállítások: 6, illetve 8 perc. Hétméteresek: 0, illetve 4/3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!