Sport

2015.10.02. 15:53

Levelek és Balkány: mint az FC Hollywood...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 8. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 8. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője.

Vasárnap. Nyíribrony (11.)–Encsencs (16.): – Lakatéknak be kell húzni ezt a meccset!

Napkor (6.)–Kállósemjén (8.): – Döntetlen.

Újfehértó (5.)–Apagy (10.): – Az Újfehértó – az általa megszokott kicsi pályán – nyerhet.

Kótaj (3.)–Gávavencsellő (9.): – A Kótjanak egészen más céljai vannak, mint a vendégeknek – győz a hazai csapat.

Nyírvasvári (14.)–Terem (12.): – Szomszédvári rangadón bármi megtörténhet.

Rakamaz (1.)–Nyírpazony (7.): – Egyes.

GFSE Oros (13.)–Nagykálló (15.): – Mindkét csapat számára fontos meccs, nem lepne meg a döntetlen.

Levelek (4.)–Cellspan-Balkány (2.): – A Budesligában azt szokták mondani a Bayern Münchenre, hogy FC Hollywood, nos ebben az osztályban két csapatra is illik ez a kitétel. Ezzel nem akarok megsérteni senkit. Mi arra törekszünk, hogy borsot törjünk az orruk alá. Ősszel először lépünk pályára otthon, szeretnénk jó játékkal kirukkolni közönségünk előtt.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Ragány Csaba, az Ajak edzője.

Szombat. Dombrád (3.)–Tiszamenti SE (13.): – A múlt heti botlást javítani akarja a Dombrád, különben már aligha érheti el céját – habár már így is jelentős hátrányba került.

Vasárnap. Pátroha (4.)–Ramocsaháza (16.): – A szimpatikusan küzdő vendégeknek ezen a meccsen sem terem sok babér. Hazai győzelem.

Kék (14.)–Záhony (5.): – A sok videózás legutóbb meghozta a várt sikert a Kék számára, de a héten ennél több kell, feltéve, ha a vendégek nem az esti mesét nézik a kezdés előtt.

Nyírkarász (1.)–Vaja (6.): – A Vajának ellenünk sikerült a feltámadás, a mezőny egyik legjobb csapatának otthonában viszont roppant nehéz dolga lesz.

Őr (10.)–Demecser (11.): – A hazaiak bravúrgyőzelmet értek el a szomszédvári rangadón, most sem esélytelenek. Szoros meccs lesz.

Fényeslitke (12.)–Nyírmada (2.): – A Mada első osztályú csapat ebben a mezőnyben, a Litke gyengült az elmúlt évekhez képest, már a döntetlen is szép eredmény lenne részéről.

Pap (7.)–Nagydobos (15.): – A Pap a bajnokság megnyerésére is esélyes csapat ellen aratott győzelmet, ha fejben nem szállnak el ettől, ezúttal is győzhet.

Ajak (9.)–Újdombrád (3.): – Számunkra a hazai pályán mindig a közönség szórakoztatása és a győzelem az elfogadható. Most is ennek tudatában fogadjuk az egyre jobb formát mutató vendégeket.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője.

Szombat. Beregdaróc (8.)–Kölcse (3.): – Igaz, hogy a hét végén telihold lesz, ami a Darócnak kedvez, viszont ezzel együtt is nehéz lesz megállítani a kölcsei légiós hadtestet.

Nábrád (11.)–Tunyogmatocs (16.): – A Matolcsot jobb csapatnak tartom annál, mint amit eddig mutatott, de a nádrádi katlanban egy komoly ellenfélnek is vért kell izzadni a siker érdekében.

Tyukod (9.)–Nyírmeggyes (14.): – Mindkét csapat lelkes és hajtós, ezt a mecset azonban érzésem szerint az egyéni villanások fogják eldönteni, amiben a Tyukod talán jobb.

Milota (7.)–Tiszakóród (13.): – Igazi szomszédvári rangadó, amely négyesélyes: egyes, kettes, iksz, vagy félbeszakad... Legalábbis Tukacs Laci barátom mondása szerint.

Vámosoroszi–Mérk-Vállaj: – Az Erdőhát zászlóshajója jelenleg az Oroszi, hogy az ezzel járó nyomást miként kezeli, ennek függvénye a siker egy erősebb ellenféllel szemben, mint akár a mostani vendégek.

Tisztaberek (6.)–Csenger (5.): – Sajnos, eddig nem úgy szerepeltünk, ahogy azt szeretnénk, de a hét vége ragyogó alkalom a javításra – egy jó csapat ellen.

Vásárosnamény (2.)–Tarpa (4.): – A beregi rangadón a Namébny picit esélyesebb. Ugyanakkor, mivel mindkét csapat meglehetősen jól teljesít, ezért bonyolult leckét kell megoldani a hazaiaknak.

Vasárnap. Nyírcsaholy (10.)–Szatmárcseke (12.): – Mindkét csapatot hazai pályán tartom igazán jónak, kíváncsian várom semleges helyszínen milyen eredmény születik... (A mérkőzést Nyírmeggyesen rendezik)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!