Sport

2015.10.03. 08:29

Nemszeretem csapatnál vizitál a Nyíregyházi KC

Nyíregyháza - A Nyíregyházi KC szombaton Lajosmizsén a negyedik bajnoki győzelmére tör.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi KC szombaton Lajosmizsén a negyedik bajnoki győzelmére tör.

Három győzelemmel a zsebében indul szombaton Lajosmizsére a Nyíregyházi KC csapata a férfi kézilabda NB I. B újabb körére. A házigazda Mizse KC két idegenbeli meccsét elveszítette (Nyírbátorban és Ózdon), közte otthon nyert az Orosháza U23-as együttese ellen. A két együttes tavalyi megmérettetéseit Nyíregyházán az NYKC nyerte, Lajosmizsén iksz volt, a nyírségiek egyetlen döntetlenje.

A nyíregyháziak nyolc napon belül harmadik tétmérkőzésüket fogják játszani, hiszen kedden a Magyar Kupában Balassagyarmaton vitézkedtek és jutottak a következő körbe.

– A Mizse éppen olyan nemszeretem csapat, mit a balassagyarmati – kezdte párhuzamvonással Varga Zsolt, az NYKC szakmai igazgatója.

– Alacsony szerkezetű csapat klasszikus átlövő nélkül, így támadásban hosszasan játszanak, keresik a réseket a betörésre, bejátszásra. Éppen ezért higgadt és türelmes védőmunkára van szükségünk. Védekezésben szinte mindent játszanak, kiszámíthatatlanok. Mindenre felkészültünk, és szeretnénk megszerezni a negyedik győzelmünket.

A játékosok közül már csak Munkácsi Máté érzi korábbi sérülését, de a szélső is bevethető.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!