Sport

2015.10.16. 10:08

Népesebb lett a Szpari-család, megérkezett Törtei Tomika

Nyíregyháza - Igazoltan hagyta ki a Szpari pénteki edzését Törtei Tamás. A remek hátvéd a kórházban kezdett ezen a Törteiék számára az örökké emlékezetes napon, hiszen kézbe vehette kisfiát Tomikát, aki reggel nyolckor megszületett (4000 gramm és 55 cm).

Nyíregyháza - Igazoltan hagyta ki a Szpari pénteki edzését Törtei Tamás. A remek hátvéd a kórházban kezdett ezen a Törteiék számára az örökké emlékezetes napon, hiszen kézbe vehette kisfiát Tomikát, aki reggel nyolckor megszületett (4000 gramm és 55 cm). A baba és az anyuka is jól vannak, az büszke apukával pedig nem hogy madarat, méheket lehetne fogatni (köztudott, hogy a focista méhészkedik is).

A csapat a hét végén szabadnapos, csütörtökön pedig közös vacsorával zárult, amolyan hírverő meccset játszott Sényőn. Mátyus János vezetőedző ezúttal zömében a fiataloknak adott lehetőséget. A sényőiek Lakatos László góljával vezettek, ám szünet után Csorba Szabolcs egyenlített, Kapacina Kevin a győztes gólt is megszerezte.

A hét végre szabadságot kaptak a játékosok, így a légiósok is haza tudtak utazni családjukhoz. Hétfőn aztán folytatódik a munka, hiszen szerdán a Magyar Kupában a Vasas vizitál a nyíregyházi stadionban. Az este hatkor kezdődő meccsre ötszáz forint a belépő. A bérleteke érvényesek a mérkőzése, a 14 év alatti és 70 év feletti szurkolók számára továbbra is ingyenes a belépés.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!