Sport

2015.11.15. 21:15

Fatum-Nyíregyháza: Jó kezdés után csalódás a vége

Nyíregyháza - A nemzetközi színtéren is viaskodó együttesek csaptak össze – Gödöllőn.

Nyíregyháza - A nemzetközi színtéren is viaskodó együttesek csaptak össze – Gödöllőn. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata szerb, míg a házigazda horvát ellenféllel csatázott az elmúlt hét derekán, vagyis mindent el lehetett mondani, csak az nem, hogy a felek rápihentek volna a vasárnap esti bajnoki meccsre.

Noha biztatóan kezdődött a mérkőzés a vendégek számára, akik a rendkívül kiélezett első szettben felülmúlták a hazaiakat, a folytatás enyhén szólva sem a szájuk íze szerint alakult. Előbb egyenlítettek a házigazdák, akik ettől olyannyira lendületbe jöttek, ami ráadásul kitartott a mérkőzés végéig, hogy nem adtak esélyt sokat hibázó ellenfelüknek.

KM

Röplabda: NB I., női

Gödöllő–Fatum-Nyíregyháza 3:1 (-26, 19, 18, 21)

Gödöllő, 100 néző, v.: Farkas, Vári.

Nyíregyháza: Erdős Zs., Sikos P., Vén E., Valdez, Ribeiro, Erdősné. Csere: Tóth F. (liberó), Andrejkovics, Ramdin, Sitku T., Sitkey M., Kundrák. Edző: Kőhalmi Richárd.

Mesterszemmel

Kőhalmi Richárd: – Gratulálok a Gödöllőnek a győzelmehez.

A 6. forduló további eredmé nyei: Budaörs–Vasas 0:3 (-22, -15, -17), MTK–Kaposvár 3:0 (22, 18, 19),

TFSE–Kecskemét 3:0 (18, 13, 15), Békéscsaba–Jászberény 3:1 (-26, 19, 22, 11).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!