Sport

2015.12.28. 18:23

69. Forralt Bor Kupa

Nyíregyháza - A dobások már nem pontosak, a labda nem odaszáll, ahova a játékos szeretné, az iram is lassabb, mint régen, de a jókedv, a hangulat most is hasonlóan kiváló, a több évtizedes hagyományokhoz.

Nyíregyháza - A dobások már nem pontosak, a labda nem odaszáll, ahova a játékos szeretné, az iram is lassabb, mint régen, de a jókedv, a hangulat most is hasonlóan kiváló, a több évtizedes hagyományokhoz. Az évek múlnak, de a játék szeretete megmaradt. Az idén már, 2015 Karácsony első napján délelőtt, 69. alkalommal tartottuk meg, a népszerű Forralt Bor Kupát, amelyet ugyan nem adtunk oda egyetlen csapatnak sem, lévén ilyen kupa nincs is. A fahéjjal, szegfűszeggel, mézzel, cukorral ízesített forralt bor nem maradt el, amiből mindenki mértékletesen fogyasztott.Köszönet a fő szervezőknek, Torma Tamásnak, Sallai Józsefnek és segítőiknek, akik ismét kitettek magukért. A jelszó maradt: „jövőre ugyanitt!” - írta Molnár Béla, egy volt kosaras

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!